Petitchef

Batoane de legume cu branza

Antreuri
2 porții
30 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2





2-3 catei de usturoi

pesmet

faina

sare

piper

boia

branza

Preparare

  • Se dau pe razatoare cartofii, morcovul si pastarnacul, apoi se scurg bine de zeama. Se pun intr-un bol si se adauga peste ele: ou, sare, piper, boia dulce si iute dupa gust,usturoiul pisat, 2-3 linguri pesmet, marar si patrunjel tocate marunt.
  • Se amesteca bine apoi ,cu mainile ude se formeaza batoanele in mijlocul carora se pune cate o bucata de branza. Se dau prin faina, ou batut cu sare si piper si apoi prin pesmet. Se prajesc in ulei incins pana se rumenesc bine pe toate partile.





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Batoane cu branza de vaci
Batoane cu branza de vaci
6 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Dovlecei umpluti cu legume si branza
Dovlecei umpluti cu legume si branza
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Chiftele cu legume-coapte, nu prajite!
Chiftele cu legume-coapte, nu prajite!
4 porții
1h5m
Foarte ușor
3.9 / 5
Rețetă Gradina de Paste (humus si legume mici)
Gradina de Paste (humus si legume mici)
10 porții
10 min
Foarte ușor
3.5 / 5

Rețete

Articole conexe

Mascarpone – o branza atipicaMascarpone – o branza atipica„La placinte inainte, la razboi inapoi!” – Placinte cu branza„La placinte inainte, la razboi inapoi!” – Placinte cu branzaCele mai bune 10 legume preparate la gratarCele mai bune 10 legume preparate la gratar

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: