Petitchef

Ciorba de fasole de post

Felul principal
1 porții
15 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

1

Preparare

  • Fasolea boabe se pune la inmuiat cateva ore bune in apa rece.
    Apoi se pune la fiert in apa cu sare. Ceapa si ardeii se taie marunt si se calesc in ulei. Se adauga o lingurita boia de ardei si se adauga in ciorba.
  • Apoi se pun la fiert , morcovul, patrunjelul, telina taiate marunt. Se lasa ciorba pe foc pana cand fasolea este complet fiarta si se pun rosiile curatate de coaja si taiate, sarea si piperul.
  • Se lasa pe foc inca 10 minute sa fiarba rosiile, si se presara peste ciorba de fasole patrunjel verde tocat si se acopera.

Rețete inrudite

YouTube


Întrebări:




Comentarii:

11/03/2017

Ffff gustoasa

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
07/10/2014

Pai si ulei, daca e de post ?

(1) (0) Abuz
20/03/2014

Sanatate curata!

(0) (0) Abuz
15/04/2013

Excelenta pasula de post

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Ciorba de fasole
Ciorba de fasole
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Ciorba de fasole boabe cu afumatura
Ciorba de fasole boabe cu afumatura
6 porții
30 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Ciorba de fasole cu zeama de varza - de post
Ciorba de fasole cu zeama de varza - de post
4 porții
45 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Salata de fasole boabe-Petitchef
Salata de fasole boabe-Petitchef
4 porții
55 min
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Crochete de fasole alba
Crochete de fasole alba
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Tarta cu ciocolata si fasole rosie
Tarta cu ciocolata si fasole rosie
10 porții
35 min
Foarte ușor
4.8 / 5

Rețete

Articole conexe

Mâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului Mâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Merele coapte, un desert clasic de iarna! Merele coapte, un desert clasic de iarna!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.