Petitchef

Iahnie de fasole

Felul principal
6 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 6
500 g fasole

2 carnati

300 g carne de porc

300 g bacon afumat


ulei pentru prajit

sare, piper

1 foaie de dafin

Preparare

  • Se taie ceapa bucatele si se prajeste in ulei. Se adauga carnatul taiat felii , baconul si carnea. Seprajesc un pic pana isi schimba culoarea, apoi se adauga apa .
  • Fasolea se inmoaie cu o zi inainte, se arunca apa de pe ea si se adauga boabele unde se fierbe carnea cu carnatul.
  • Se adauga sarea si piperul dupa gust , foaia de dafin si se lasa sa fiarba . Apa intotdeauna sa fie cat sa acopere fasolea. Daca e cazul sa adaugati apa intotdeauna adaugati apa calda ca daca nu fasolea nu va fierbe.

Poze

Iahnie de fasole, poza 1Iahnie de fasole, poza 2

Întrebări:






Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Iahnie de fasole la ceaun
Iahnie de fasole la ceaun
2 porții
1 oră
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Iahnie de fasole la ceaun
Iahnie de fasole la ceaun
6 porții
1h10m
Ușor
4.3 / 5
Rețetă Iahnie de fasole cu afumatura
Iahnie de fasole cu afumatura
4 porții
1h15m
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Salata de fasole boabe-petitchef
Salata de fasole boabe-petitchef
4 porții
55 min
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Crochete de fasole alba
Crochete de fasole alba
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Tarta cu ciocolata si fasole rosie
Tarta cu ciocolata si fasole rosie
10 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Bucura-te de verde, mananca fasole verde!Bucura-te de verde, mananca fasole verde!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: