Petitchef

Iahnie de fasole cu ciolan afumat

Felul principal
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
1 conserva fasole boabe(albe)

1 ciolan ,mai mic, afumat

1 morcovel


1 lingura concentrat de rosii

2 linguri smantana(optional)

sare, piper, vegeta

foi de dafin

Preparare

  • Se curata ceapa si morvovul . ceapa se toaca marunt, iar morcovul se da pe razatoarea mare.ciolanul se spala si se dezoseaza, apoi se taie bucatele mai mici.
    Intr-o oala pus putin ulei, ceapa, morcovul si ciolanul.
  • Calit cateva minute, pus 1 cana de apa si concentratul de rosii, foi de dafin si lasat sa fiarba 10-15 minute, cat sa fie fiert morcovul.
    Adaugat si fasolea din conserva , pus condimente si lasat sa dea un clocot.
    Dupa ce stins focul, pus si 2 linguri de smantana.



Comentarii:

12/11/2013

Smantana la iahnie de fasole?????total eronat......

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Iahnie de fasole cu ciolan
Iahnie de fasole cu ciolan
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Iahnie de fasole cu ciolan
Iahnie de fasole cu ciolan
6 porții
1h30m
Foarte ușor
2 / 5
Rețetă Iahnie de fasole cu ciolan afumat
Iahnie de fasole cu ciolan afumat
6 porții
45 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Salata de fasole boabe-petitchef
Salata de fasole boabe-petitchef
4 porții
55 min
Foarte ușor
3.4 / 5
Rețetă Crochete de fasole alba
Crochete de fasole alba
4 porții
30 min
Foarte ușor
3.3 / 5
Rețetă Tarta cu ciocolata si fasole rosie
Tarta cu ciocolata si fasole rosie
10 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Bucura-te de verde, mananca fasole verde!Bucura-te de verde, mananca fasole verde!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: