Petitchef

IAHNIE DE FASOLE CU CIOLAN AFUMAT

Felul principal
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se curata ceapa si morvovul . ceapa se toaca marunt, iar morcovul se da pe razatoarea mare.ciolanul se spala si se dezoseaza, apoi se taie bucatele mai mici.
    Intr-o oala pus putin ulei, ceapa, morcovul si ciolanul.
  • Calit cateva minute, pus 1 cana de apa si concentratul de rosii, foi de dafin si lasat sa fiarba 10-15 minute, cat sa fie fiert morcovul.
    Adaugat si fasolea din conserva , pus condimente si lasat sa dea un clocot.
    Dupa ce stins focul, pus si 2 linguri de smantana.


Întrebări:




Comentarii:

12/11/2013

Smantana la iahnie de fasole?????total eronat......

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Articole conexe

Mâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului Mâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului Bucura-te de verde, mananca fasole verde! Bucura-te de verde, mananca fasole verde! Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează