Petitchef

Stufat cu carne de porc

Desert
4 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se taie carnea in bucati potrivite si se pune la calit intr-o cratita cu ulei. Se rumenesc usor pe o parte si pe alta. Intre timp se curata ceapa si usturoiul, se spala si se taie in bucati de 2-3 cm lungime.
  • Carnea rumenita se scoate pe o farfurie iar in uleiul ramas se inabusesc timp de 2-3 minute ceapa si usturoiul. Se adauga apoi o cana si jumatate de apa calduta si se lasa la fiert. Daca mai este nevoie se mai poate adauga apa.
  • Cand ceapa si usturoiul sunt aproape fierte se pun bucatile de carne si se lasa sa dea cateva clocote. Intr-un castron mai mic se amesteca bine faina cu bulionul si cateva linguri de apa calda apoi se toarna in cratita, se potriveste de sare si se mai lasa sa fiarba cca 15-20 minute. La sfarsit se pune mararul tocat.

Rețete inrudite

YouTube

N Nely`s Blog

Poze

STUFAT CU CARNE DE PORC, poza 1
STUFAT CU CARNE DE PORC, poza 2



Comentarii:

panait_a2013
panait_a2013, 11/04/2013

Tocmai am facut'o, a iesit super

(0) (0) Abuz
09/12/2012

MIE IMI PLACE FOARTE MULT

(0) (0) Abuz
15/05/2012

Arata ca dracu

(0) (1) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Stufat de pui
Stufat de pui
4 porții
1 h 10 m
Ușor
4.4 / 5
Rețetă Stufat cu ficatei de pui
Stufat cu ficatei de pui
4 porții
1 h 10 m
Ușor
4.5 / 5
Rețetă Stufat de miel
Stufat de miel
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Placinta cu carne de bibilica
Placinta cu carne de bibilica
8 porții
4 ore
Ușor
3.5 / 5
Rețetă Linte cu pulpa de porc
Linte cu pulpa de porc
4 porții
2 h 15 m
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Chiftelute IKEA cu sos
Chiftelute IKEA cu sos
6 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Am plecat la colindat, la piftii de degustat... Am plecat la colindat, la piftii de degustat... Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei