Petitchef

Sarmale de post

Felul principal
8 porții
5 min
1 oră
Foarte ușor

Ingrediente

8

Preparare

  • Legumele se spala si se toaca marunt. Se pune uleiul in tigaie ( 2-3 lingurite), se lasa se incinga si se adauga legumele, treptat. Se calesc foarte rapid. Se adauga si pasta de rosii, semintele, dar si arpacasul. La final, se ia cu o paleta umplutura si se pune, cate putin, pe o foaie de varza, dupa care se ruleaza. Cand sunt gata toate sarmalele, se adauga in vas, se condimenteaza si ( se mai pune si varza tocata pe fundul vasului, dar si deasupra), se baga vasul in cuptorul incalzit, la foc mediu.

    Pofta buna!

Întrebări:




Comentarii:

06/01/2015

Minmunata aceasta reteta.....felicitari!

(0) (0) Abuz
12/11/2013

Bleah!!!

(0) (0) Abuz
03/04/2012

Excelenta reteta!Ma saturasem de sarmalute cu orez si ciuperci!

(0) (0) Abuz
03/04/2012

Dezgustator

(0) (0) Abuz
03/04/2012

INSIPIDE

(0) (0) Abuz
26/03/2012

Foarte bune sarmale de post

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Sarmale cu legume - de post
Sarmale cu legume - de post
4 porții
45 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Sarmale cu nuci (de post)
Sarmale cu nuci (de post)
3 porții
45 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Sarmale de post in foi de vita
Sarmale de post in foi de vita
4 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Harira, supa marocana
Harira, supa marocana
8 porții
1 h 40 m
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Gratin de orez cu rosii
Gratin de orez cu rosii
6 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Mâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului Mâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului Merele coapte, un desert clasic de iarna! Merele coapte, un desert clasic de iarna! Retete de …sarmale Retete de …sarmale

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.