Petitchef

Pulpe de pui cu bere

Felul principal
6 porții
15 min
35 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Pulpele se spala si se curata de cotoare si pene, eventual se parlesc, apoi se taie bucati potrivite si se cresteaza din loc in loc.
  • Le ajezam in tava si le condimentam. Turnam berea pe langa carne. Cantitatea de bere este aproximativa.
  • Pulpele trebuie sa fie acoperite pana la jumatate cu bere. Adaugam usturoiul si lamaia taiate feliute.
  • Se baga tava la cuptor pentru aproximativ 40 minute.
  • Cand carnea prinde o culoare aramie se scoate si se serveste calda, cu garnitura de orice fel .


Poze

Pulpe de pui cu bere
Pulpe de pui cu bere - poza 2

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Cum să gătești pulpe de pui într-o tigaie?
Cum să gătești pulpe de pui într-o tigaie?
2 porții
59 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cum să gătești pulpe de pui la cuptor?
Cum să gătești pulpe de pui la cuptor?
2 porții
50 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pui curry în lapte de cocos
Pui curry în lapte de cocos
3 porții
40 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Pui cu lamaie la cuptor
Pui cu lamaie la cuptor
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.7 / 5

Rețete

Articole conexe

Prajituri in haine de sarbatoare, aromele Craciunului! Prajituri in haine de sarbatoare, aromele Craciunului! Cum se bea un pahar de bere Cum se bea un pahar de bere Retete cu carne de pui gata in 30 minute Retete cu carne de pui gata in 30 minute

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează