Petitchef

Pulpe de pui cu bere

Felul principal
6 porții
15 min
35 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 6

Preparare

  • Pulpele se spala si se curata de cotoare si pene, eventual se parlesc, apoi se taie bucati potrivite si se cresteaza din loc in loc.
  • Le ajezam in tava si le condimentam. Turnam berea pe langa carne. Cantitatea de bere este aproximativa.
  • Pulpele trebuie sa fie acoperite pana la jumatate cu bere. Adaugam usturoiul si lamaia taiate feliute.
  • Se baga tava la cuptor pentru aproximativ 40 minute.
  • Cand carnea prinde o culoare aramie se scoate si se serveste calda, cu garnitura de orice fel .

Poze

Pulpe de pui cu bere, poza 1
Pulpe de pui cu bere, poza 2

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Pulpe de pui la cuptor cu bere neagra si cartofi
Pulpe de pui la cuptor cu bere neagra si cartofi
4 porții
1h20m
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Pulpe de pui cu legume si bere (reteta video)
Pulpe de pui cu legume si bere (reteta video)
5 porții
1h10m
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Pui cu lamaie la cuptor
Pui cu lamaie la cuptor
4 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Enchiladas cu pui si sos de tomate picant
Enchiladas cu pui si sos de tomate picant
4 porții
50 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Pui la cuptor-Petitchef
Pui la cuptor-Petitchef
4 porții
1h40m
Foarte ușor

Rețete

Articole conexe

Cum se bea un pahar de bereCum se bea un pahar de berePrajituri in haine de sarbatoare, aromele Craciunului!Prajituri in haine de sarbatoare, aromele Craciunului!Retete cu…piept de puiRetete cu…piept de puiPizza delicioasă pregatită în casăPizza delicioasă pregatită în casă

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei