Petitchef

Mancare de vinete cu carne de vaca

Felul principal
8 porții
20 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

8

Preparare

  • Vinetele se spala,se taie cubulete,se sareaza si se lasa in castron,jumatate de ora,pana isi lasa zeama.Apoi se storc usor cu mana.
  • Se rumeneste carnea in putin ulei.Se adauga ceapa,usturoiul,verdeata,condimentele si se calesc impreuna cu carnea vreo 3 minute.
  • Vinetele stoarse se rumenesc in putin ulei( cam 4 Lg)
    .Se amesteca cu carnea,rosiile (si pasta de tomate indoita cu apa,daca nu e destul sos ) si branza telemea rasa.Se presara parmezan ras deasupra si se baga in cuptorul in prealabil incins .
  • Se lasa sa scada sosul si sa se rumeneasca.Se serveste cu smantana deasupra si presarata cu bucuioc verde sau patrunjel.

Poze

Mancare de vinete cu carne de vaca, poza 1
Mancare de vinete cu carne de vaca, poza 2
Mancare de vinete cu carne de vaca, poza 3
Mancare de vinete cu carne de vaca, poza 4
Mancare de vinete cu carne de vaca, poza 5
Mancare de vinete cu carne de vaca, poza 6

Întrebări:



Video sugerat

YouTube

Vinete tempura


Comentarii:

15/12/2012

Ffff buna reteta!!! acum am facut-o :) :* Fi binecuvantata!!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Rulouri cu vinete si parmezan
Rulouri cu vinete si parmezan
4 porții
1 oră
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Aperitiv cu carne uscata
Aperitiv cu carne uscata
8 porții
1h8m
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Vinete tempura
Vinete tempura
6 porții
1h19m
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Mancare de vinete cu dovlecei
Mancare de vinete cu dovlecei
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Mancare de vinete de post
Mancare de vinete de post
4 porții
55 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Mancare de vinete cu ardei copti
Mancare de vinete cu ardei copti
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.7 / 5

Rețete

Articole conexe

Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica?Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica?Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnăZacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.