Petitchef

Keema (mancare din carne tocata cu cartofi si mazare)

Felul principal
4 porții
30 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Ca de obicei mi pregatit intai toate ingredientele apoi apucat de gatitul propriu zis.Intr-o oala punem la infierbantat uleiul.In uleiul fierbinte punem semintele de chimen si prajim pentru 30 de secunde.
  • Adaugam ceapa tocata fin.Prajim pana ceapa isi schimba culoarea.Carnea tocata se pune peste ceapa prajita si se prajeste impreuna cu aceasta pentru cateva minute pana apa lasata de carne scade complet.
  • Adaugati 1/2 pahar apa acoperiti cu capac si lasati focul la mic.Tineti pe foc pentru 30 de minute timp in care amestecati ocazional si mai adaugati din cand in cand apa daca a scazut complet.
  • Cand carnea este aproape facuta adaugati rosiile taiate cubulete si condimentele si prajiti la foc mare 5 minute apoi reduceti flacara .Cand mancarea incepe din nou sa fiarba adaugati cartofii taiati in cuburi si mazarea .
  • Mai tineti pe foc pentru aproximativ 15 minute dupa care probati daca sunt fierti catofii si mazarea.Adaugati iaurtul si amestecati cu grija pentru a nu sfarma cartofii.Cu 5 minute inainte de a opri focul adaugati menta fin tocata.
  • Cand opriti focul puneti deasupra patrunjelul tocat si ardeii iuti fin taiati.Serviti cu naan sau lipii arabesti .Merge si cu paine sau orez fiert fara nici o problema.A fost tare buna si atat de simplu de facut!


Poze

Keema (mancare din carne tocata cu cartofi si mazare)
Keema (mancare din carne tocata cu cartofi si mazare) - poza 2
Keema (mancare din carne tocata cu cartofi si mazare) - poza 3
Keema (mancare din carne tocata cu cartofi si mazare) - poza 4
Keema (mancare din carne tocata cu cartofi si mazare) - poza 5
Keema (mancare din carne tocata cu cartofi si mazare) - poza 6
Keema (mancare din carne tocata cu cartofi si mazare) - poza 7
Keema (mancare din carne tocata cu cartofi si mazare) - poza 8
Keema (mancare din carne tocata cu cartofi si mazare) - poza 9
Keema (mancare din carne tocata cu cartofi si mazare) - poza 10

Întrebări:




Comentarii:

Sorin, 19/08/2022

E coriandru, nu coliandru, e turmeric, nu turmenic.

(0) (0) Abuz
20/02/2014

Foarte bun ;)

(0) (0) Abuz
22/08/2013

E forte buna incercatii si voi

(0) (0) Abuz
26/01/2013

Super de simpla si super gustoasa eu am gatit cu orez

(0) (0) Abuz
08/01/2013

Este buna si foarte un soara care vor sa in veze sa fac mancare

(0) (0) Abuz
27/01/2012

Foarte delicioasa

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Banane umplute cu carne tocată și mozzarella
Banane umplute cu carne tocată și mozzarella
2 porții
2 h 25 m
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Cum să gătești o friptură din carne tocată?
Cum să gătești o friptură din carne tocată?
1 porții
4 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Supa rece de mazare cu menta
Supa rece de mazare cu menta
2 porții
20 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Nuggets de pui cu mazare si morcov
Nuggets de pui cu mazare si morcov
5 porții
12 min
Foarte ușor
4.4 / 5

Rețete

Articole conexe

Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica? Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica? O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua! O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează