Petitchef

Medalioane din carne de porc cu portocale

Felul principal
4 porții
1 oră
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se spala muschiul de porc si se taie in medalioane cu grosimea de 8 mm. Ceapa se taie marunt iar usturoiul se piseaza.
  • Se prepara o marinata dintr-un pahar cu suc de portocale, ghimbir, ienibahar, sos de soia , ceapa tocata si usturoiul pisat.
  • Se toarna marinata peste carnea de porc si se lasa la frigider aproximativ o ora.
  • Se scoate carnea de la marinat si se pune la prajit in putin ulei pana se rumeneste bine pe ambele parti.Se adauga coriandrul, se stinge focul si se lasa totul acoperit cateva minute.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Cotlet de porc cu portocale
Cotlet de porc cu portocale
4 porții
35 min
Foarte ușor
3.9 / 5
Rețetă Pulpa de porc la cuptor in sos de portocale
Pulpa de porc la cuptor in sos de portocale
6 porții
50 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Medalioane de pui cu bezele de cartofi
Medalioane de pui cu bezele de cartofi
2 porții
1 oră
Ușor
4.5 / 5
Rețetă Rulada portugheza cu portocale
Rulada portugheza cu portocale
12 porții
30 min
Ușor
4.7 / 5
Rețetă Medalioane cu linte rosie
Medalioane cu linte rosie
4 porții
1 h 15 m
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Tarta cu portocale
Tarta cu portocale
8 porții
1 h 40 m
Foarte ușor
4.4 / 5

Rețete

Articole conexe

Am plecat la colindat, la piftii de degustat... Am plecat la colindat, la piftii de degustat... Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.