Medalion de somon la gratar

Ingrediente
4
Rețete inrudite
Blini cu somon si avocado
Preparare
Preparare30 min
Gătire25 min
- Se pregateste o marinata din zeama de la cele 2 lamai, cateii de usturoi pisati, uleiul de masline, sare si condimentul pentru peste.
- Medalioanele de somon se spala in cateva ape si se pun in marinata. Se da la rece pentru 30 minute.
- Se scot bucatile de somon din marinata si se pun pe gratarul incins. Se lasa cate 3 minute pe fiecare parte.
- Marinata se va strecura, se va incalzi si se va servi ca sos la somon. Ca si garnitura, cartofi natur sau cartofi copti in folie la cuptor.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 260Kcal
- Carbo: 3.8g
- Grăsimi: 16.5g
- Grăsimi sat.: 3.1g
- Proteine: 21.3g
- Fibre: 1.7g
- Zahăr: 1.6g
- ProPoints: 7
- SmartPoints: 7
Informații nutriționale pentru 1 porție (178g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
02/11/2013
Am vazut comentarii rautacioase, pentru cine nu stie, exista condimente 100% naturale (fara nici un adaos de sare sau alte chimicale), care pot fi folosite cu succes la orice reteta! Iar aceasta reteta este foarte buna! Incercati si nu o sa va para rau!
am gătit această rețetă
11/04/2012
O lingurita "condiment" de peste???? :))))) din acela de la magazin nu??? v-ati retardizat cu aceste condimente si chimicale de la magazin!! vorbim de somon aici domnule, si voi ii puneti condimente de peste de la magazin??? auileuu... nesanatosilor ce sunteti.ca sa nu spun altfel.vai de capul vostru cu educatia voastra culinara,.
31/12/2011
Am o bucata de peste pe care am dat o avere si o rgataresc fara nici un ,,preaviz?