Petitchef

Sparanghel cu somon

Felul principal
2 porții
10 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Intr-o cratita,mai spatioasa,se pune la fiert apa impreuna cu un pic de sare,zaharul,cateva felii de lamaie si untul. Cand apa a inceput sa fiarba se adauga sparanghelul curatat si taiate capetele cotoroase,si se lasa la fiert 12-15 min.

    Fileul de somon,spalat si uscat bine cu servetele se sareaza se pipereaza,pe ambele parti si se adauga in tigaia unde s-a incins uleiul(eu am folosit de masline).
    Se lasa pe fiecare parte la prajit cca 4 min.
    Cu doua minute inainte de a fi gata,se adauga cateva felii subtiri de lamaie si samburii de pin peste. Se amesteca.

    Somonul se serveste pe patul de sparanghel.
    Se poate servi cu salata verde!

    Pofta mare!:)


Întrebări:




Comentarii:

Mihai, 21/06/2017

Super

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Sparanghel cu sos mousseline
Sparanghel cu sos mousseline
2 porții
35 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Risotto cu sparanghel verde și parmezan
Risotto cu sparanghel verde și parmezan
4 porții
30 min
Foarte ușor
Rețetă Rulouri cu somon si branza de capra
Rulouri cu somon si branza de capra
8 porții
20 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Sparanghel – colectie de retete Sparanghel – colectie de retete 5 motive pentru a consuma somon 5 motive pentru a consuma somon Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Peștele, un aliment esențial pentru sănătate

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.