-
Home
-
Rețete
-
Retete cu sparanghel
-
Omleta la cuptor cu sparanghel
Omleta la cuptor cu sparanghel
Preparare
-
Punem o craticioara plina cu apa la fiert. Adaugam sparanghelul in apa care fierbe si il firbem 4-5 minute dupa care il scurgem de apa si il trecem printr-un jet de apa rece.
-
Il taiem in bucatele de 2 cm, sau mai mici daca doriti, si il calim 2 minute intr-o tigaie in care am pus 1 lingura de ulei de masline.
-
Intr-un vas separat, amestecam ouale cu laptele, cascavalul ras, patrunjelul tocat, sare si piper dupa gust.
-
Adaugam sparanghelul care nu trebuie neaparat sa fie complet rece si amestecam.
Ungem o forma rotunda sau de chec cu putin ulei de masline si adaugam omleta.
-
O coacem in cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 15 minute. Cand este aurie la suprafata, este gata,
-
Este delicioasa si foarte simplu de facut. Se poate servi atat calda cat si rece.
Poze
Rețete inrudite
Rețete
Articole conexe
Comentarii:
Foarte deliciasa ... Eu am mai adaugat o rosie feliata si brinza feta deasupra... Asi sugera sa taiati sparanghelul in jumatate si partea de jos sa o ferbeti un pic mai mult, deoarece e mai tare la coarja....
Prefer oua ochiuri simple, nu ai cumva reteta, ca eu am uitat-o?
Cool!!
Imi vine sa mananc poza