Petitchef

File de miel cu sos de portocale

Felul principal
6 porții
20 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Se taie carnea in felii groase de aprox 2-3 cm. Se condimenteaza carnea cu sare, piper si rozmarin. Se prajeste in ulei si unt si se pastreaza la cald.
  • Se adauga rozmarinul si usturoiul in juice-ul(sucul ramas) de la friptura; se stinge cu vinul si cu sucul de portocale, se reduce, prin fierbere, la jumatate.
  • Se finiseaza cu smantana si coniac. Se toarna sosul peste fileurile de miel si se servesc imediat.

Rețete inrudite

YouTube

Tarta cu portocale



Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Filet mignon la cuptor - gătit perfect, explicat pas cu pas
Filet mignon la cuptor - gătit perfect, explicat pas cu pas
4 porții
1 h 3 m
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Salată de somon, năut și portocale
Salată de somon, năut și portocale
3 porții
19 min
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Tarta cu portocale
Tarta cu portocale
8 porții
1 h 40 m
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Rulada portugheza cu portocale
Rulada portugheza cu portocale
12 porții
30 min
Ușor
4.7 / 5
Rețetă Cum să gătești un file de somon în tigaie?
Cum să gătești un file de somon în tigaie?
1 porții
10 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Paste cu sos si ton
Paste cu sos si ton
3 porții
23 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! From „Salsa” with love! From „Salsa” with love! Sriracha sos – sosul de ardei chili Sriracha sos – sosul de ardei chili

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează