Petitchef

File de miel cu sos de portocale

Felul principal
6 porții
20 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Se taie carnea in felii groase de aprox 2-3 cm. Se condimenteaza carnea cu sare, piper si rozmarin. Se prajeste in ulei si unt si se pastreaza la cald.
  • Se adauga rozmarinul si usturoiul in juice-ul(sucul ramas) de la friptura; se stinge cu vinul si cu sucul de portocale, se reduce, prin fierbere, la jumatate.
  • Se finiseaza cu smantana si coniac. Se toarna sosul peste fileurile de miel si se servesc imediat.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă File de pangasius in sos de portocale
File de pangasius in sos de portocale
6 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă File de salau cu sos de usturoi
File de salau cu sos de usturoi
4 porții
45 min
Foarte ușor
3.9 / 5
Rețetă File de vita cu sos de gorgonzola (reteta video)
File de vita cu sos de gorgonzola (reteta video)
1 porții
18 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Rulada portugheza cu portocale
Rulada portugheza cu portocale
12 porții
30 min
Ușor
4.7 / 5
Rețetă Tarta cu portocale
Tarta cu portocale
8 porții
1 h 40 m
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Filet mignon la cuptor - gătit perfect, explicat pas cu pas
Filet mignon la cuptor - gătit perfect, explicat pas cu pas
4 porții
1 h 3 m
Foarte ușor
4.8 / 5

Rețete

Articole conexe

Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! From „Salsa” with love! From „Salsa” with love! Sriracha sos – sosul de ardei chili Sriracha sos – sosul de ardei chili

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.