Petitchef

Pastrav cu usturoi si ceapa verde

Felul principal
2 porții
10 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Se spala bine pestele si se sterge prin tamponare cu prosoape de hartie. Se asaza pe o farfurie termorezistenta, cu marginile putin ridicate. Se pun 2 felii de ghimbir in cavitatea sa.
  • Se amesteca, intr-un castronel, sosul de fasole neagra cu zahar, suc de lamaie si vin de orez. Se unge pestele cu mixtura obtinuta, in interior si pe exterior.
  • Se gateste pestele in aburi, intr-un wok, timp de 6-8 minute, pana ce pestele este facut. Se incinge uleiul intr-o craticioara, la foc iute, pana ce incepe sa fumege.
  • Se presara pestele cu ceapa verde. Se toarna uleiul peste el. Uleiul fierbinte va gati partial ceapa verde, ridicandu-i aroma si gustul.
  • Se stropeste pestele cu sos de soia. Inainte de a il servi, se ia cu o lingura putin sos si stropeste pestele in interior. Se serveste imediat.


Întrebări:




Comentarii:

16/07/2016

Și usturoiul?

(0) (0) Abuz
01/11/2013

SUPERRRRRRRRRRRR

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pastrav la cuptor simplu si rapid
Pastrav la cuptor simplu si rapid
2 porții
25 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Clătite chinezești cu ceapă verde - scallion pancakes
Clătite chinezești cu ceapă verde - scallion pancakes
8 porții
1 h 4 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Choux cu foie gras si confit de ceapa
Choux cu foie gras si confit de ceapa
20 porții
55 min
Foarte ușor
2.3 / 5
Rețetă Ceapă roșie murată
Ceapă roșie murată
6 porții
24 h 5 m
Foarte ușor
Rețetă Paine cu usturoi si patrunjel
Paine cu usturoi si patrunjel
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.5 / 5

Rețete

Articole conexe

Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara! Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara! 10 solutii sa scapi de mirosul neplacut de ceapa si usturoi crud 10 solutii sa scapi de mirosul neplacut de ceapa si usturoi crud Ceapa - istorie si curiozitati Ceapa - istorie si curiozitati

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează