Petitchef

Piept de pui umplut si garnitura de cartofi cu rozmarin

Felul principal
2 porții
40 min
45 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Pentru rulouri:

Pentru garnitura:

Preparare

  • Pieptul de pui se curata de piele si de oase, se bate foarte putin cu ciocanul de snitele, se condimenteaza cu sare si piper. Usturoiul de sfarama se amesteca cu boiaua dulce, cimbru, oregano si busuioc se unge interioul pieptului cu amestecul rezultat peste el se aseaza o felie subtire de cascaval, apoi una de sunca si iar una de cascaval.
  • Se strang marginile pieptului si se prind cu scobitori. Se aseaza in tava, se pesara condimente, se stropesc cu ulei si se dau la cuptor 30-45 de min. Se curata cartofii si se spala. Se combina uleiul cu untul in tava in care veti coace cartofii.
  • Se pune in cuptor 2 minute pana se topeste untul. Se scoate tava si se adauga cartofii, pe urma se pune mujdeiul. Invartiti cartofii ca sa se acopere putin cu usturoi.
  • Se presara rozmarinul, sarea si piperul. Se invartesc cartofii iar sa se acopere cu noile ingrediente si se dau la cuptor cca. 25 min. intorcindu-i din cind in cind (sau pana capata o culoare aurie).


Poze

Piept de pui umplut si garnitura de cartofi cu rozmarin
Piept de pui umplut si garnitura de cartofi cu rozmarin - poza 2
Piept de pui umplut si garnitura de cartofi cu rozmarin - poza 3
Piept de pui umplut si garnitura de cartofi cu rozmarin - poza 4
Piept de pui umplut si garnitura de cartofi cu rozmarin - poza 5

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Cartofi dulci prajiti in cuptor (cu piept de pui)
Cartofi dulci prajiti in cuptor (cu piept de pui)
1 porții
25 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cartofi zdrobiți cu pătrunjel, garnitura ideală!
Cartofi zdrobiți cu pătrunjel, garnitura ideală!
3 porții
40 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Frigarui aperitiv cu pepene, sunca, rozmarin
Frigarui aperitiv cu pepene, sunca, rozmarin
2 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pulpa de miel in sare cu rozmarin
Pulpa de miel in sare cu rozmarin
4 porții
2 h 30 m
Ușor
4.3 / 5

Articole conexe

Cartofii - fel de mancare sau garnitura? Cartofii - fel de mancare sau garnitura? Salata de sfecla rosie cu piept de pui si maioneza Salata de sfecla rosie cu piept de pui si maioneza Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti! Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează