Petitchef

Pizza rapida cu bacon de vinete si tofu afumat

Felul principal
4 porții
50 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Ingrediente BLAT PIZZA:

Ingrediente SOS DE ROSII:

Ingrediente BACON DE VINETE:

Preparare

  • Faina se amesteca cu drojdia uscata si zaharul. Apoi se face o gropita si se toarna apa amestecata cu uleiul. Se framanta si cand aluatul incepe sa se lege se adauga sarea. Se framanta bine timp de 10 minute, pana rezulta o iluta compacta si elastica. Se lasa la dospit la loc cald timp de 2 ore.
  • Vanata se spala si se decojeste. Se taie apoi felii subtiri pe verticala. Se amesteca restul ingredientelor intr-un vas (totul este dupa ochi) si se pun feliile de vinete. Se amesteca usor cu mana pentru ca sosul sa patrunda vinetele.
  • Se lasa 3 ore la marinat apoi se scurg bine feliile de vanata si se pun la deshidratat pana devin crocante (cam 5-6 ore). Se pastreaza in cutii cu capac, la frigider.

Rețete inrudite

YouTube

Pizza crown


R Retete vegane

Poze

Pizza rapida cu bacon de vinete si tofu afumat
Pizza rapida cu bacon de vinete si tofu afumat - poza 2

Întrebări:




Comentarii:

15/08/2013

Urat de tut .cred ca iti spargi capu cu ia

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pizza tortilla
Pizza tortilla
1 porții
20 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pizza crown
Pizza crown
5 porții
50 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pizza cu kit kat
Pizza cu kit kat
10 porții
42 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Pizza cu fructe
Pizza cu fructe
6 porții
20 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Cartofi copți și acoperiți cu bacon afumat
Cartofi copți și acoperiți cu bacon afumat
2 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Frigarui aperitiv din cartofi si bacon afumat
Frigarui aperitiv din cartofi si bacon afumat
4 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Pizza delicioasă pregatită în casă Pizza delicioasă pregatită în casă Cine nu iubeste salata de vinete? Cine nu iubeste salata de vinete? Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează