Petitchef

Pulpa de vita in bere cu ciuperci, ceapa si branza de burduf ?

Felul principal
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
Pulpa de vita (aproximativ 2 kg)

Ciuperci (aproximativ 1,5 kilograme)

BERE!!!!

Branza de burduf (aproximativ 1 kilogram)


Patru Oua

Condimente naturale (cimbru, patrunjel, busuioc, leustean, oregano, marar etc.)

Preparare

  • Se transeaza pulpa de vita cubulete, se spala bine si se amesteca cu condimentele naturale…
  • Se aseaza pulpa de vita in Vasul Roman si apoi se toarna bere pana se acopera carnea introduce Vasul Roman la cuptor 1,5 ore.
  • Cat timp Vasul Roman este la cuptor se pregateste compozitia din ciuperci, branza de burduf, ceapa si oua.Se taie ceapa si ciuperciele.
  • Ciupercile, ceapa, branza de burduf (data pe razatoare) si ouale se amesteca intr-un bol.Optional, in compozitie, se pot adauga 4-5 linguri de ulei .Se scoate Vasul Roman de la cuptor.
  • Carnea de vita se amesteca cu compozitia de ciuperci si branza de burduf.Compozitia obtinuta se aseaza in vasul roman.
  • Se introduce Vasul Roman la cuptor aproximativ 1 ora. Cu un sfert de ora inainte de a scoate Vasul de la cuptor, se ia capacul pentru ca mancarea sa se rumeneasca…

Poze

Pulpa de vita in bere cu ciuperci, ceapa si branza de burduf ?, poza 1
Pulpa de vita in bere cu ciuperci, ceapa si branza de burduf ?, poza 2
Pulpa de vita in bere cu ciuperci, ceapa si branza de burduf ?, poza 3
Pulpa de vita in bere cu ciuperci, ceapa si branza de burduf ?, poza 4
Pulpa de vita in bere cu ciuperci, ceapa si branza de burduf ?, poza 5
Pulpa de vita in bere cu ciuperci, ceapa si branza de burduf ?, poza 6
Pulpa de vita in bere cu ciuperci, ceapa si branza de burduf ?, poza 7
Pulpa de vita in bere cu ciuperci, ceapa si branza de burduf ?, poza 8
Pulpa de vita in bere cu ciuperci, ceapa si branza de burduf ?, poza 9

Întrebări:




Comentarii:

01/08/2013

Eu nu pot consuma carne de vita. De porc nu se poate?

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Ciupercile și bucătăria româneascăCiupercile și bucătăria românească„La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza„La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branzaFriptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati!Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati!Branza Burduf - mandria stanelor de munteBranza Burduf - mandria stanelor de munte

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.