Petitchef

Muschi de porc afumat si pulpe superioare de pui cu legume mexicane si branza

Felul principal
4 porții
40 min
40 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
Muschi de porc afumat (1,5 kg)

Pulpe superioare de pui (2 kg)

Legume mexicane (1,75 kg)

Branza de vaca (1 kg)

Sos de rosii (400 g)

Condimente naturale (cimbru, leustean, busuioc, marar, oregano, foi de dafin etc.)

Vin (300 ml)

Preparare

  • Se aseaza bucatile de muschi si pulpele superioare de pui in Vasul Roman, se sareaza si se adauga 200 ml de apa.Se introduce Vasul Roman la cuptor timp de 2 ore:In timpul in care Vasul Roman se afla la cuptor.Se da branza pe razatoare.Se adauga sosul de rosii.Legumele mexicane se aseaza intr-un vas mare.
  • Se amesteca cu branza si sosul de rosii pana se omogenizeaza.Se pregateste un sos din vin rosu (300 ml), ulei de masline (50 ml) si condimente naturale.
    Se scoate Vasul Roman de la cuptor, se toarna peste carne sosul din vin rosu, ulei de masline si condimente naturale.
  • Deasupra se aseaza amestecul din legumele mexicane, branza si sos de rosii.Se introduce Vasul Roman la cuptor 45 de minute.
    Apoi se ia capacul si se mai introduce inca 15 minute pentru a se rumeni compozitia.

Poze

Muschi de porc afumat si pulpe superioare de pui cu legume mexicane si branza, poza 1Muschi de porc afumat si pulpe superioare de pui cu legume mexicane si branza, poza 2Muschi de porc afumat si pulpe superioare de pui cu legume mexicane si branza, poza 3Muschi de porc afumat si pulpe superioare de pui cu legume mexicane si branza, poza 4Muschi de porc afumat si pulpe superioare de pui cu legume mexicane si branza, poza 5Muschi de porc afumat si pulpe superioare de pui cu legume mexicane si branza, poza 6Muschi de porc afumat si pulpe superioare de pui cu legume mexicane si branza, poza 7Muschi de porc afumat si pulpe superioare de pui cu legume mexicane si branza, poza 8Muschi de porc afumat si pulpe superioare de pui cu legume mexicane si branza, poza 9Muschi de porc afumat si pulpe superioare de pui cu legume mexicane si branza, poza 10Muschi de porc afumat si pulpe superioare de pui cu legume mexicane si branza, poza 11Muschi de porc afumat si pulpe superioare de pui cu legume mexicane si branza, poza 12Muschi de porc afumat si pulpe superioare de pui cu legume mexicane si branza, poza 13


Comentarii:

31/12/2012

Varza/////////////

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Tian cu legume
Tian cu legume
4 porții
55 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Gradina de Paste (humus si legume mici)
Gradina de Paste (humus si legume mici)
10 porții
10 min
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Muschi de porc cu legume
Muschi de porc cu legume
4 porții
55 min
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Muschi de porc parfumat
Muschi de porc parfumat
3 porții
2h20m
Ușor
4.5 / 5

Rețete

Articole conexe

Mascarpone – o branza atipicaMascarpone – o branza atipica„La placinte inainte, la razboi inapoi!” – Placinte cu branza„La placinte inainte, la razboi inapoi!” – Placinte cu branzaCele mai bune 10 legume preparate la gratarCele mai bune 10 legume preparate la gratarRetete cu carne de pui gata in 30 minuteRetete cu carne de pui gata in 30 minute

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: