Petitchef

Muschi de porc afumat si pulpe superioare de pui cu legume mexicane si branza

Felul principal
4 porții
40 min
40 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se aseaza bucatile de muschi si pulpele superioare de pui in Vasul Roman, se sareaza si se adauga 200 ml de apa.Se introduce Vasul Roman la cuptor timp de 2 ore:In timpul in care Vasul Roman se afla la cuptor.Se da branza pe razatoare.Se adauga sosul de rosii.Legumele mexicane se aseaza intr-un vas mare.
  • Se amesteca cu branza si sosul de rosii pana se omogenizeaza.Se pregateste un sos din vin rosu (300 ml), ulei de masline (50 ml) si condimente naturale.
    Se scoate Vasul Roman de la cuptor, se toarna peste carne sosul din vin rosu, ulei de masline si condimente naturale.
  • Deasupra se aseaza amestecul din legumele mexicane, branza si sos de rosii.Se introduce Vasul Roman la cuptor 45 de minute.
    Apoi se ia capacul si se mai introduce inca 15 minute pentru a se rumeni compozitia.

Rețete inrudite

YouTube



Poze

Muschi de porc afumat si pulpe superioare de pui cu legume mexicane si branza, poza 1
Muschi de porc afumat si pulpe superioare de pui cu legume mexicane si branza, poza 2
Muschi de porc afumat si pulpe superioare de pui cu legume mexicane si branza, poza 3
Muschi de porc afumat si pulpe superioare de pui cu legume mexicane si branza, poza 4
Muschi de porc afumat si pulpe superioare de pui cu legume mexicane si branza, poza 5
Muschi de porc afumat si pulpe superioare de pui cu legume mexicane si branza, poza 6
Muschi de porc afumat si pulpe superioare de pui cu legume mexicane si branza, poza 7
Muschi de porc afumat si pulpe superioare de pui cu legume mexicane si branza, poza 8
Muschi de porc afumat si pulpe superioare de pui cu legume mexicane si branza, poza 9
Muschi de porc afumat si pulpe superioare de pui cu legume mexicane si branza, poza 10
Muschi de porc afumat si pulpe superioare de pui cu legume mexicane si branza, poza 11
Muschi de porc afumat si pulpe superioare de pui cu legume mexicane si branza, poza 12
Muschi de porc afumat si pulpe superioare de pui cu legume mexicane si branza, poza 13

Întrebări:




Comentarii:

31/12/2012

Varza/////////////

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Cuscus expres (pui si legume)
Cuscus expres (pui si legume)
1 porții
25 min
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Tian cu legume
Tian cu legume
4 porții
55 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Muschi de porc mexican si salata calda de legume
Muschi de porc mexican si salata calda de legume
4 porții
1 h 30 m
Ușor
4.5 / 5
Rețetă Muschi de porc cu legume
Muschi de porc cu legume
4 porții
55 min
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Muschi de porc parfumat
Muschi de porc parfumat
3 porții
2 h 20 m
Ușor
4.6 / 5

Rețete

Articole conexe

„La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti! Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei