Petitchef

Friptura de vita in sos

Felul principal
2 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Carnea se poate gati intreaga sau taiata felii de un deget grosime (ca sa fiarba mai repede).Se unge cu putin ulei si se pune in oala sub presiune, alaturi de celelalte ingrediente, in afara de sare.
  • Se mai adauga apa daca este nevoie, cat sa fie carnea acoperita. Se pune la fiert sub presiune 1-2 ore in functie de tipul carnii (vita fierbe cel mai greu).
  • Se sareaza doar la sfarsit pentru ca sarea intareste carnea. Se taie apoi felii iar sosul se strecoara si se serveste alaturi.Noi servit cu cartofi taranesti.


Poze

Friptura de vita in sos
Friptura de vita in sos - poza 2

Întrebări:




Comentarii:

23/11/2013

A iesit super !!!!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
18/02/2016

Pai cum e gata in 40 de minute daca trebuie sa fiarba 1-2 ore?
la oala sub presiune?!?!?

(0) (0) Abuz
06/11/2013

Excelenta

(0) (0) Abuz
19/01/2012

Buna dar cu o garnitura un pic mai consistenta piure' si as fi adaugat si ceva muraturi.
Oricum esti foarte clara in retete. Bravo!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Friptura orloff
Friptura orloff
7 porții
1 h 15 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cum să gătești o friptură din carne tocată?
Cum să gătești o friptură din carne tocată?
1 porții
4 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Cum să gătești o friptură de porc la cuptor?
Cum să gătești o friptură de porc la cuptor?
4 porții
1 h 38 m
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Cum să gătești o friptură de somon la cuptor?
Cum să gătești o friptură de somon la cuptor?
1 porții
12 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Vita stroganoff - simplu si rapid
Vita stroganoff - simplu si rapid
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.5 / 5

Articole conexe

Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Sriracha sos – sosul de ardei chili Sriracha sos – sosul de ardei chili From „Salsa” with love! From „Salsa” with love!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează