Petitchef

Tocanita cu carne de vita si ciuperci

Felul principal
4 porții
30 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Pulpa de vita se taie cubulete, se amesteca cu costita si se aseaza in Vasul Roman.Se introduce Vasul la cuptor aproximativ 1,5 ore:In timpul in care Vasul Roman se afla la cuptor cu carnea de vita.
  • Se pregateste ceapa.Se pregateste usturoiul.
    Se pregatesc ciupercile.Se feliaza ciupercile.Se scoate Vasul Roman de la cuptor.
  • Se amesteca in Vasul Roman: carnea, ciupercile, ceapa, usturoiul si condimentele naturale si facultativ se adauga 4 linguri de ulei si se introduce Vasul la cuptor circa 45 de minute.Se scoate Vasul Roman de la cuptor.
  • Se adauga sosul de rosii si se introduce din nou Vasul la cuptor, dar de data aceasta fara capac.Dupa aproximativ 20 de minute.


Poze

Tocanita cu carne de vita si ciuperci
Tocanita cu carne de vita si ciuperci - poza 2
Tocanita cu carne de vita si ciuperci - poza 3
Tocanita cu carne de vita si ciuperci - poza 4
Tocanita cu carne de vita si ciuperci - poza 5
Tocanita cu carne de vita si ciuperci - poza 6
Tocanita cu carne de vita si ciuperci - poza 7
Tocanita cu carne de vita si ciuperci - poza 8
Tocanita cu carne de vita si ciuperci - poza 9
Tocanita cu carne de vita si ciuperci - poza 10
Tocanita cu carne de vita si ciuperci - poza 11
Tocanita cu carne de vita si ciuperci - poza 12
Tocanita cu carne de vita si ciuperci - poza 13
Tocanita cu carne de vita si ciuperci - poza 14
Tocanita cu carne de vita si ciuperci - poza 15

Întrebări:




Comentarii:

01/09/2013

Desi ia destul de mult timp sa o gatesti, merita din plin!!!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
26/12/2013

E tare buna

(0) (0) Abuz
21/11/2013

Imi place cum arata,sigur este gustoasa.

(0) (0) Abuz
16/11/2013

Foarte buna

(0) (0) Abuz
03/10/2013

Comentariul tău:un deliciu

(0) (0) Abuz
02/10/2013

Veau sa fac si eu si apoi mai vedem

(0) (0) Abuz
25/07/2013

Mmm ce bine arata!

(0) (0) Abuz
07/04/2012

Arata super

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Tocăniță gustoasă de somon
Tocăniță gustoasă de somon
4 porții
2 h 35 m
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Rulouri din carne porc cu sos de ciuperci
Rulouri din carne porc cu sos de ciuperci
2 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Ragoût cu vita si cartofi - reteta rapida
Ragoût cu vita si cartofi - reteta rapida
4 porții
55 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tajine cu vită și legume
Tajine cu vită și legume
5 porții
1 oră
Foarte ușor
4.6 / 5

Articole conexe

Ciupercile și bucătăria românească Ciupercile și bucătăria românească „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! Supa-enciclopedia culinara! Supa-enciclopedia culinara!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează