Petitchef

Pulpe de pui cu fasole alba si mazare

Felul principal
4 porții
1 oră
1 oră
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Preparare Incinge o tigaie la foc potrivit.
  • Adauga uleiul, apoi adauga ceapa si caleste-o pana cand s-a inmuiat usor, aprox.4 minute.
  • Adauga usturoiul si carnea si prajeste-le pana cand carnea s-a rumenit.
  • Adauga supa de legume si lasa totul sa fiarba usor pentru 10-15 minute, pana cand carnea s-a facut.Adauga mazarea,fasolea, patrunjelul si asezoneaza totul cu sare si piper, dupa gust.Mai lasa preparatul pe foc 2-3 minute, apoi serveste-l.


Întrebări:




Comentarii:

06/03/2012

O sa incerc aceasta reteta !!! :)

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pulpe de pui cu legume la cuptor
Pulpe de pui cu legume la cuptor
2 porții
1 h 50 m
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Pulpe de pui cu fasole alba si mazare
Pulpe de pui cu fasole alba si mazare
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Pulpe de pui cu mazare in sos alb
Pulpe de pui cu mazare in sos alb
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Crochete de fasole alba
Crochete de fasole alba
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Nuggets de pui cu mazare si morcov
Nuggets de pui cu mazare si morcov
5 porții
12 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Hummus de fasole alba si lapte de cocos
Hummus de fasole alba si lapte de cocos
10 porții
5 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Culorile din farfurie la masa de Craciun: Aperitive si Salate Culorile din farfurie la masa de Craciun: Aperitive si Salate Painea de casa, o paine fermecata! Painea de casa, o paine fermecata! Eclerele, tentatii dulci Eclerele, tentatii dulci

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: