Petitchef

Pulpe de pui cu fasole alba si mazare

Felul principal
4 porții
10 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Incinge o tigaie la foc potrivit.Adauga uleiul, apoi adauga ceapa si caleste-o pana cand s-a inmuiat usor, aprox.4 minute.Adauga usturoiul si carnea si prajeste-le pana cand carnea s-a rumenit.
    Adauga supa de legume si lasa totul sa fiarba usor pentru 10-15 minute, pana cand carnea s-a facut.Adauga mazarea,fasolea, patrunjelul si asezoneaza totul cu sare si piper, dupa gust.Mai lasa preparatul pe foc 2-3 minute, apoi serveste-l.

Întrebări:



Video sugerat

YouTube

Comentarii:

25/02/2013

Foarte bun dar trebue sa pui suflet ca sa aibe gust

(0) (0) Abuz
25/02/2013

Binisor

(0) (0) Abuz
25/02/2013

Bine.

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Nuggets de pui cu mazare si morcov
Nuggets de pui cu mazare si morcov
5 porții
12 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Crochete de fasole alba
Crochete de fasole alba
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Pulpe de pui cu fasole alba si mazare
Pulpe de pui cu fasole alba si mazare
4 porții
2 ore
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pulpe de pui cu mazare in sos alb
Pulpe de pui cu mazare in sos alb
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Pulpe de pui cu legume la cuptor
Pulpe de pui cu legume la cuptor
2 porții
1h50m
Foarte ușor
4.4 / 5

Rețete

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnăZacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnăMâncăruri delicioase pentru postul CrăciunuluiMâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.