Petitchef

Aripioare glazurate si cartofi acordeon

Felul principal
4 porții
15 min
40 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
-aripioare de pui



-sare, piper, busuioc

-ulei de masline

-zeama de lamaie

Preparare

  • Spalam, taiem aripioarele. Cartofii in curatam de coaja si ii taiem feliute subtiri, dar nu total, doar pana la baza lor, astfel incat sa arate ca un acordeon. Punem totul in cuptorul incins, intr-o tava pe hartie de copt. Pregatim o pasta din usturoi frecat cu sare, ulei de masline si zeama de lamaie. Asezonam cu piper si busuioc si glazuram totul cu pasta obtinuta.
    Coacem timp de 25-30 minute la 200 grade, sau pana ce se rumenesc carnea si cartofii.

Întrebări:




Comentarii (19):

12/01/2014

Mama pasta aia de urturoi in casa dupa aia o mincati nu e toxica????nu va temeti de ficatul dv?

(0) (0) Abuz
19/11/2013

E proasta

(0) (0) Abuz
03/11/2013

Foarte bun

(0) (0) Abuz
21/09/2013

Jalnica ideea usturoiului la cuptor dar este ficatul dv

(0) (0) Abuz
03/08/2013

Delicioasa

(0) (0) Abuz
12/06/2013

Xxx

(0) (0) Abuz
maria_m2013
maria_m2013, 14/05/2013

SUPER!!!!MINUNATE BUCATE!

(0) (0) Abuz
14/05/2013

Delicios !!!

(0) (0) Abuz
14/05/2013

Cred ca e foarte bun
eu nu inteleg denumirea de timp de gatire. oare nu e vorba de timp de pregatire?

(0) (0) Abuz
13/05/2013

Bun.

(0) (0) Abuz

Sort:    Filtrează:

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite


Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei