Sos marinara

Sos marinara
Felul principal
4 porții
Foarte ușor
45 min

Sosul marinara este un sos italian de roșii folosit la paste ca spaghette, fusilli, penne și nu în ultimul rând lasagna, pizza, orez și fructe de mare.

Ingrediente

4

Preparare

Preparare15 min
Gătire30 min
  • Încălzim uleiul într-o tigaie.
  • Adăugăm ceapa curățată și toată mărunt, călim 2-3 minute.
  • Adăugăm usturoiul tocat mărunt, țelina tocată mărunt și morcovul dat pe răzătoarea mică.
  • Călim 5 minute până legumele devim moi.
  • Adăugăm roșiile, oregano, busuioc, frunza de dafin, vinul, oțetul și fierbem la foc mic pentru minim 30 minute.
  • Înainte să stingem focul adăugăm busuiocul proaspăt tocat și condimentăm cu sare și piper.
RReteteBauturi

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: