Sos marinara

Sosul marinara este un sos italian de roșii folosit la paste ca spaghette, fusilli, penne și nu în ultimul rând lasagna, pizza, orez și fructe de mare.
Ingrediente
4
Preparare
Preparare15 min
Gătire30 min
- Încălzim uleiul într-o tigaie.
- Adăugăm ceapa curățată și toată mărunt, călim 2-3 minute.
- Adăugăm usturoiul tocat mărunt, țelina tocată mărunt și morcovul dat pe răzătoarea mică.
- Călim 5 minute până legumele devim moi.
- Adăugăm roșiile, oregano, busuioc, frunza de dafin, vinul, oțetul și fierbem la foc mic pentru minim 30 minute.
- Înainte să stingem focul adăugăm busuiocul proaspăt tocat și condimentăm cu sare și piper.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!