Petitchef

Sos marinara

Sosul marinara este un sos italian de roșii folosit la paste ca spaghette, fusilli, penne și nu în ultimul rând lasagna, pizza, orez și fructe de mare.

Felul principal
4 porții
15 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Încălzim uleiul într-o tigaie.
  • Adăugăm ceapa curățată și toată mărunt, călim 2-3 minute.
  • Adăugăm usturoiul tocat mărunt, țelina tocată mărunt și morcovul dat pe răzătoarea mică.
  • Călim 5 minute până legumele devim moi.
  • Adăugăm roșiile, oregano, busuioc, frunza de dafin, vinul, oțetul și fierbem la foc mic pentru minim 30 minute.
  • Înainte să stingem focul adăugăm busuiocul proaspăt tocat și condimentăm cu sare și piper.

Rețete inrudite

YouTube

Midii ala marinara



Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Romesco - sos spaniol de ardei rosii Romesco - sos spaniol de ardei rosii From „Salsa” with love! From „Salsa” with love! Sriracha sos – sosul de ardei chili Sriracha sos – sosul de ardei chili

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează