Petitchef

Rata cu rosii

Felul principal
4 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Cuptorul se preincalzeste la 220ºC. Rata se spala, se usuca si se freaca cu sare pe exterior si pe interior. Se pune rata cu pieptul in sus intr-o tava si se da la cuptor 20 minute. Se intoarce pe cealalta parte si se mai lasa 30 minute.
  • Se reintoarce rata cu pieptul in sus si se reduce temperatura cuptorului la 200ºC.
  • Dupa 30 minute se toarna vinul si se pun intava rosiile cherry si maslinele. Se mai lasa 20 minute. Se scoate rata si se lasa sa se odihneasca 20 minute inainte de servire.
  • Rata lacuitaTocana de rata cu rosiiRata dulce si picantaRata cu praz si varzaPiept de rata cu portocale.
  • Ragu de rataTocana de rata cu rodiiPiept de rata cu portocaleRata cu curryGasca cu sos dulce-acrisor de cireseGasca cu mere coapte si ceapaRata cu ananasSpuma de ficat de rata cu piersiciPui la cuptor cu portocale si ierburiMiel cu vin rosu si linte.

A Alimentatie Copii ? Retete pentru Copii ? Nutritie Copii ? Retete Culinare ? Ghid Nutritie ? Specialist Nutritie ? Sfaturi Sanatoase





Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Rata cu varza rosie
Rata cu varza rosie
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Rata cu varza murata la cuptor
Rata cu varza murata la cuptor
4 porții
45 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Rață cu cartofi și sfeclă roșie
Rață cu cartofi și sfeclă roșie
2 porții
1 h 20 m
Ușor
4.6 / 5
Rețetă Supa rece de pepene si rosii
Supa rece de pepene si rosii
2 porții
10 min
Foarte ușor
4 / 5

Rețete

Articole conexe

Carnea de rata – intre da si nu? Carnea de rata – intre da si nu? Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Pastele - delicii italiene Pastele - delicii italiene

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei