Petitchef

Rulada de vita (beef rolls)

Felul principal
6 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 6
500 g carne slaba de vita

100 g fasole verde



Preparare

  • Se feliaza carnea de vita si se bate ca pentru snitele. Se sareaza, se adauga si ierburile aromatice, apoi se asaza deasupra, intr-o margine, fasii de fasole verde si morcovi fierte.
  • Se ruleaza strans, se leaga cu o sfoara astfel incat sa nu se desfaca ruloul de carne si se da la cuptor intr-o tava yena cu un pic de apa in ea.
  • Se mai intarce ruloul de 2-3 ori pe masura ce se gateste. Cand s-a rumenit complet, se scoate, se desface sfoara si se feliaza.
  • Se serveste alaturi de orice garnitura va place.A pregatit, alaturi de rulada, o garnitura de piure de cartofi si broccoli, si a fost deosebit de gustos.

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Rulada de vita cu ciuperci
Rulada de vita cu ciuperci
4 porții
1h10m
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Rulada din muschi de vita cu sos de legume
Rulada din muschi de vita cu sos de legume
6 porții
1h30m
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Rulada de vita cu legume
Rulada de vita cu legume
6 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Vita Stroganoff - simplu si rapid
Vita Stroganoff - simplu si rapid
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Rulada portugheza cu portocale
Rulada portugheza cu portocale
12 porții
30 min
Ușor
4.7 / 5
Rețetă Parmentier de canard
Parmentier de canard
4 porții
1h5m
Foarte ușor
4.1 / 5

Rețete

Articole conexe

De ce sa consumam carne de vita?De ce sa consumam carne de vita?Rulada - desertul rapidRulada - desertul rapidRulada cu carneRulada cu carne

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.