Petitchef

Friptura de vita cu sos de bere

Desert
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se spala carnea si se zvanta, dupa care se freaca cu un amestec de sare, piper, faina de mustar, cuisoare, nucsoara, cimbru, o foaie de dafin maruntita. Se leaga cu o sfoara de bucatarie.
  • Se curata morcovii si se taie felii subtiri, ceapa cubulete si se rade coaja de lamaie.
  • Se pune untul topit intr-o cratita si se prajeste carnea putin pe toate partile.
  • Se adauga morcovii, ceapa, coaja de lamaie, crengutele de busuioc si de cimbru, otetul si berea.

Întrebări:



Video sugerat

YouTube

Chiftelute de vita cu parmezan


Comentarii:

11/12/2013

Foarte buna

(0) (0) Abuz
20/06/2011

EXCELENTA RETETA SI FOARTE BUNA VO RECOMAND CU CALDURA ALATURI DE UN VIN ROSU SEC SAU DEMISEC DE MURFATLAR

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Friptura Orloff
Friptura Orloff
7 porții
1h15m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Chiftelute IKEA cu sos
Chiftelute IKEA cu sos
6 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Salata de castraveti cu sos de iaurt
Salata de castraveti cu sos de iaurt
2 porții
5 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Friptura de vita in sos
Friptura de vita in sos
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.1 / 5

Rețete

Articole conexe

Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati!Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati!Cum se bea un pahar de bereCum se bea un pahar de berePrajituri in haine de sarbatoare, aromele Craciunului!Prajituri in haine de sarbatoare, aromele Craciunului!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei