Petitchef

Friptura de vita cu sos de bere

Desert
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se spala carnea si se zvanta, dupa care se freaca cu un amestec de sare, piper, faina de mustar, cuisoare, nucsoara, cimbru, o foaie de dafin maruntita. Se leaga cu o sfoara de bucatarie.
  • Se curata morcovii si se taie felii subtiri, ceapa cubulete si se rade coaja de lamaie.
  • Se pune untul topit intr-o cratita si se prajeste carnea putin pe toate partile.
  • Se adauga morcovii, ceapa, coaja de lamaie, crengutele de busuioc si de cimbru, otetul si berea.


Întrebări:




Comentarii:

11/12/2013

Foarte buna

(0) (0) Abuz
20/06/2011

EXCELENTA RETETA SI FOARTE BUNA VO RECOMAND CU CALDURA ALATURI DE UN VIN ROSU SEC SAU DEMISEC DE MURFATLAR

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Friptura orloff
Friptura orloff
7 porții
1 h 15 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cum să gătești o friptură de somon la cuptor?
Cum să gătești o friptură de somon la cuptor?
1 porții
12 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Prajituri in haine de sarbatoare, aromele Craciunului! Prajituri in haine de sarbatoare, aromele Craciunului! Cum se bea un pahar de bere Cum se bea un pahar de bere

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.