Petitchef

Friptura de vita cu sos de bere

Desert
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
1,5 kg carne vita

Frunze dafin

O lingurita piper

O lingura faina de mustar

O lingurita nucsoara rasa

O lingurita cuisoare macinate

O lingura cimbru


2 cepe

1/2 lamaie

2 linguri unt topit

2 crengute cimbru

2 crengute busuioc

2 linguri otet

500 ml bere neagra

Zahar

Sare

Preparare

  • Se spala carnea si se zvanta, dupa care se freaca cu un amestec de sare, piper, faina de mustar, cuisoare, nucsoara, cimbru, o foaie de dafin maruntita. Se leaga cu o sfoara de bucatarie.
  • Se curata morcovii si se taie felii subtiri, ceapa cubulete si se rade coaja de lamaie.
  • Se pune untul topit intr-o cratita si se prajeste carnea putin pe toate partile.
  • Se adauga morcovii, ceapa, coaja de lamaie, crengutele de busuioc si de cimbru, otetul si berea.

Întrebări:




Comentarii:

11/12/2013

Foarte buna

(0) (0) Abuz
20/06/2011

EXCELENTA RETETA SI FOARTE BUNA VO RECOMAND CU CALDURA ALATURI DE UN VIN ROSU SEC SAU DEMISEC DE MURFATLAR

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Friptura de vita in sos
Friptura de vita in sos
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Sos Mousseline
Sos Mousseline
4 porții
25 min
Foarte ușor
Rețetă Salata de castraveti cu sos de iaurt
Salata de castraveti cu sos de iaurt
2 porții
5 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Chiftelute IKEA cu sos
Chiftelute IKEA cu sos
6 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.