Petitchef

Tort de orez cu carne de curcan

Felul principal
8 porții
20 min
35 min
Foarte ușor

Ingrediente

8

Preparare

  • Se spala carnea si se taie marunt . Se caleste cca. 5 minute in ulei incins. Se spala ardeii; se curata ceapa, se toaca marunt si se amesteca cu bucatelele de carne.
  • Se adauga orezul si se caleste pana devine translucid. Se adauga 1 litru de apa, se condimenteaza cu sare, piper, boia dulce.
  • Se lasa sa fiarba la foc mic cca. 20 de minute, cu capac. Se lasa la racit. Se amesteca ouale cu smantana si cascavalul ras si se aduga la orez. Se incalzeste cuptorul la 200 grade C. Se unge o forma de tort cu unt; se transfera orezul in forma si se netezeste.
  • Se spala rosiile, se taie felii si se aseaza deasupra. Se rade cascaval deasupra. Se coace timp de 35-40 de minute. Se feliaza direct in forma, desi mie forma asta ondulata mi-a cam creat ceva probleme. Data viitoare il "cladesc" in forma rotunda de tort, cu inel detasabil .


Poze

Tort de orez cu carne de curcan
Tort de orez cu carne de curcan - poza 2
Tort de orez cu carne de curcan - poza 3
Tort de orez cu carne de curcan - poza 4
Tort de orez cu carne de curcan - poza 5

Întrebări:




Comentarii:

10/03/2014

Buuun ...!

(0) (0) Abuz
24/01/2014

O sa-ncerc si eu

(0) (0) Abuz
12/10/2013

Super ideeee!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Tort cifra
Tort cifra
6 porții
2 h 12 m
Ușor
5 / 5
Rețetă Tort despacito
Tort despacito
8 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Tort exotic cifra - cu mango si fructul pasiunii
Tort exotic cifra - cu mango si fructul pasiunii
8 porții
1 h 2 m
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Tort flan cu vanilie
Tort flan cu vanilie
6 porții
2 ore
Foarte ușor
3.4 / 5
Rețetă Tort de halloween cu glazură diabolică
Tort de halloween cu glazură diabolică
8 porții
2 ore
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Orezul, un aliment gustos și sănătos Orezul, un aliment gustos și sănătos Torturi festive de sărbători Torturi festive de sărbători Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează