Petitchef

Vinete coapte cu parmezan si sos de rosii

Altele
6 porții
20 min
1 h 10 m
Ușor
O recomand cu placere.

Ingrediente

6

Preparare

  • Intr-un bol batem ouale cu doua linguri de apa. In alt bol sau farfurie punem painea maruntita (prin blender sau razatoare), oregano, busuioc. Condimentam cu sare si piper.
  • Curatam vinetele si le taiem in felii groase de aproximativ un centimetru grosime. Le trecem prin ou si apoi prin compozitia de paine.
  • Intr-o tava, cu hartie de copt, coacem vinetele la cuptor timp de 10 minute pe fiecare parte. Dupa aceea le scoatem din cuptor si din tava. Inlaturam hartia de copt si pregatim tava: adaugam jos un strat de pasta de tomate. Continuam cu jumatatea din cantitatea de vinete iar peste alt strat de sos, jumatatea din cantitatea de mozzarella. Mai punem un strat de vinete, sos, mozzarella iar deasupra parmezanul.
  • Dam la cuptor timp aproximativ o ora pana ce se rumeneste bine deasupra si vinetele devin moi.
  • Servim preparatul dupa ce se raceste 5 minute.

Rețete inrudite

YouTube


Poze

Vinete coapte cu parmezan si sos de rosii, poza 1
Vinete coapte cu parmezan si sos de rosii, poza 2
Vinete coapte cu parmezan si sos de rosii, poza 3
Vinete coapte cu parmezan si sos de rosii, poza 4

Întrebări:




Comentarii:

20/09/2014

Arata f.bine gustoase

(0) (0) Abuz
20/09/2014

FB AM FACUT SI A FOST GUSTOS

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Vinete gratinate cu rosii si mozzarella
Vinete gratinate cu rosii si mozzarella
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Vinete cu parmezan
Vinete cu parmezan
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Frigarui apertiv cu mozzarella, prosciutto si rosii uscate
Frigarui apertiv cu mozzarella, prosciutto si rosii uscate
8 porții
15 min
Foarte ușor
3.9 / 5
Rețetă Vinete tempura
Vinete tempura
6 porții
1 h 19 m
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Rulouri cu vinete si parmezan
Rulouri cu vinete si parmezan
4 porții
1 oră
Foarte ușor
4.5 / 5

Rețete

Articole conexe

Merele coapte, un desert clasic de iarna! Merele coapte, un desert clasic de iarna! Romesco - sos spaniol de ardei rosii Romesco - sos spaniol de ardei rosii Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei