Petitchef

Sarmalute de post (cu ciuperci)

Felul principal
6 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Foile se pun la desarat daca sunt de la saramura.
    Ciupercile se curata,se spala si se taie marunt;la fel si ceapa,morcovul se da pe razatoare.
  • Se pune ceapa,morcovul la calit in ulei,cand ceapa devine sticloasa se adauga ciupercile.Cand a scazut toata apa din ciuperci se adauga orezul spalat,verdeata tocata ,se condimenteaza,se pun doua linguri de pasta de rosii.
  • Se lasa umplutura la racit,dupa care se formeaza sarmalutele.
    Se pun in vasul in care vor fierbe,in randuri,se acopera cu foi de vita,se toarna putin ulei,passata si se acopera cu apa.Se fierb la foc mic,la cuptor.

Rețete inrudite

YouTube


Poze

SARMALUTE DE POST (cu ciuperci), poza 1
SARMALUTE DE POST (cu ciuperci), poza 2
SARMALUTE DE POST (cu ciuperci), poza 3
SARMALUTE DE POST (cu ciuperci), poza 4
SARMALUTE DE POST (cu ciuperci), poza 5
SARMALUTE DE POST (cu ciuperci), poza 6

Întrebări:




Comentarii:

25/03/2013

Excelent!!!!!!!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Sarmalute cu ciuperci in varza murata
Sarmalute cu ciuperci in varza murata
6 porții
25 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Sarmalute cu sos de menta
Sarmalute cu sos de menta
4 porții
2 h 30 m
Ușor
4.3 / 5
Rețetă Sarmalute de post in foi de vita cu orez si legume
Sarmalute de post in foi de vita cu orez si legume
6 porții
1 h 40 m
Ușor
4.7 / 5
Rețetă Risotto de quinoa si ciuperci
Risotto de quinoa si ciuperci
3 porții
55 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Risotto super cremos cu ciuperci
Risotto super cremos cu ciuperci
2 porții
1 h 45 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Risotto vegetarian cu rosii uscate si ciuperci
Risotto vegetarian cu rosii uscate si ciuperci
2 porții
55 min
Foarte ușor

Rețete

Articole conexe

Ciupercile și bucătăria românească Ciupercile și bucătăria românească Mâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului Mâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului Merele coapte, un desert clasic de iarna! Merele coapte, un desert clasic de iarna!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: