Petitchef

SARMALUTE DE POST (cu ciuperci)

Felul principal
6 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Foile se pun la desarat daca sunt de la saramura.
    Ciupercile se curata,se spala si se taie marunt;la fel si ceapa,morcovul se da pe razatoare.
  • Se pune ceapa,morcovul la calit in ulei,cand ceapa devine sticloasa se adauga ciupercile.Cand a scazut toata apa din ciuperci se adauga orezul spalat,verdeata tocata ,se condimenteaza,se pun doua linguri de pasta de rosii.
  • Se lasa umplutura la racit,dupa care se formeaza sarmalutele.
    Se pun in vasul in care vor fierbe,in randuri,se acopera cu foi de vita,se toarna putin ulei,passata si se acopera cu apa.Se fierb la foc mic,la cuptor.


Poze

SARMALUTE DE POST (cu ciuperci)
SARMALUTE DE POST (cu ciuperci) - poza 2
SARMALUTE DE POST (cu ciuperci) - poza 3
SARMALUTE DE POST (cu ciuperci) - poza 4
SARMALUTE DE POST (cu ciuperci) - poza 5
SARMALUTE DE POST (cu ciuperci) - poza 6

Întrebări:




Comentarii:

25/03/2013

Excelent!!!!!!!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Negresa de post - petitchef
Negresa de post - petitchef
10 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Risotto cu ciuperci - super rapid la thermomix
Risotto cu ciuperci - super rapid la thermomix
2 porții
35 min
Foarte ușor
Rețetă Ciuperci umplute și coapte (o idee bună pentru aperitiv)
Ciuperci umplute și coapte (o idee bună pentru aperitiv)
2 porții
30 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Tăiței de orez cu ciuperci și ou fiert moale
Tăiței de orez cu ciuperci și ou fiert moale
1 porții
20 min
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Risotto cu ciuperci la cookeo
Risotto cu ciuperci la cookeo
4 porții
26 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pui cu spanac și ciuperci și sos cremos
Pui cu spanac și ciuperci și sos cremos
6 porții
1 oră
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Ciupercile și bucătăria românească Ciupercile și bucătăria românească Mâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului Mâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului Merele coapte, un desert clasic de iarna! Merele coapte, un desert clasic de iarna!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează