Petitchef

Drob de morcovi (de post)

Felul principal
8 porții
15 min
1 oră
Foarte ușor

Ingrediente

8

Preparare

  • Orezul se spala, morcovii se dau prin razatoarea mare, ceapa, usturoiul si ciupercile se taie marunt.
    Se amesteca toate ingredientele impreuna cu patrunjelul verde tocat, cimbrul uscat, sarea si pesmetul.

    Se face o compozitie omogena care se pune intr-o forma de cozonac in cateva linguri de ulei apoi se toarna apa in asa fel incat sa acopere mixtura de legume.

    Se da la cuptor 50-60 de minute la foc potrivit si se completeaza cu apa atunci cand scade prea mult. In final trebuie sa iasa scazuta. Se serveste atat rece cat si cald.

Rețete inrudite

YouTube

Ghivece cu morcovi


Poze

Drob de morcovi (de post)
Drob de morcovi (de post) - poza 2
Drob de morcovi (de post) - poza 3

Întrebări:




Comentarii (20):

25/11/2015

De ce nu o ciorba de burta vegetariana, daca drobul e de post?

(0) (0) Abuz
22/11/2015

Este o catastrofa culinara!

(0) (0) Abuz
cris_nedelcovici, 21/11/2015

De ce se numeste drob? de ce o punem in tava de cozonac? DROB~uri n. Fel de mâncare pregătită din măruntaie (de porc, de miel) tocate, cu adaus de condimente, înfășurate în prapur și date la cuptor. /

(0) (0) Abuz
16/03/2015

Sanatoasa si f buna ...multumesc mult

(0) (0) Abuz
15/03/2015

Sper sa fie ceva bun.

(0) (0) Abuz
08/12/2014

Delicioasa

(0) (0) Abuz
07/04/2014

Excelent !!

(0) (0) Abuz
07/03/2014

Excelent!

(0) (0) Abuz
08/12/2013

Excelenta

(0) (0) Abuz
19/03/2013

Caca

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 2

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Ghivece cu morcovi
Ghivece cu morcovi
20 porții
1 h 57 m
Foarte ușor
Rețetă Morcovi din foitaj - aperitivul drăguț de paște
Morcovi din foitaj - aperitivul drăguț de paște
20 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Prajitura bundt cu morcovi
Prajitura bundt cu morcovi
8 porții
1 oră
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Tort de morcovi umplut cu cheesecake
Tort de morcovi umplut cu cheesecake
10 porții
1 oră
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Morcovi în sos de miere și clementine
Morcovi în sos de miere și clementine
4 porții
1 h 40 m
Foarte ușor
4.3 / 5

Articole conexe

Mâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului Mâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului Merele coapte, un desert clasic de iarna! Merele coapte, un desert clasic de iarna! Retete de Drob Retete de Drob

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează