Petitchef

Sarmale in foi de vita

O mancare ce trebuie incercata !

Felul principal
8 porții
30 min
1 h 30 m
Ușor

Ingrediente

8

Preparare

  • Carnea se da prin masina de tocat eventual de doua ori.

    Cepele se toaca marunt si se calesc in ulei.

    Se adauga morcovii dati pe razatoarea mica.

    Orezul se spala in cateva ape reci si se lasa sa se scurga.

    Amestecam carnea cu ceapa, morcovul, orezul si mararul tocat marunt.

    Se condimenteaza cu sare, piper si boia dulce sau iute dupa preferinta.

    Se umplu foile de vita cu compozitia de mai sus.

    Intr-o cratita destul de inalta, punem 4-5 foi de vita, dupa care aranjam sarmalele in cerc.

    Incercati sa le lipiti una de alta, sa nu ramana locuri libere, in felul acesta nu se vor desface.

    Dupa ce terminam aranjarea sarmalelor, punem alte 4-5 foi de vita.

    Adaugam sosul de rosii, 2-3 cani de apa si 2-3 linguri de ulei.

    Le dam la cuptor pentru 90 minute.

    Servim cu iaurt sau smantana.


    Bon Appetit!


Întrebări:




Comentarii (24):

26/01/2015

Putin vin alb la fiert si sosul de rosii se pune la jumatatea intervalului de fierbere

(0) (0) Abuz
08/05/2014

Delicioasa!

(0) (0) Abuz
29/01/2014

Imi place cum suna.am sa incer

(0) (0) Abuz
31/12/2013

Cu frunze de vita inteleg dar de ce si carne de vita?
Daca tot ne urezi "Pofta buna" in franceza, puteai totusi sa nu uiti accentul ascutit pe é: "Bon Appétit!"

(0) (2) Abuz
05/12/2013

Buneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

(0) (0) Abuz
15/11/2013

Excelenta !

(0) (0) Abuz
14/08/2013

Foarte gustoase!

(0) (0) Abuz
05/06/2013

Buna reteta dar poti adauga la fiert si o cana de bors si la final marar

(0) (0) Abuz
09/01/2013

En verano son muy buenas frias,buenisimas

(0) (0) Abuz
28/10/2012

Imi plac sarmalutele,asa le fac si eu

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 3

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Sarmale din kale (la cuptor)
Sarmale din kale (la cuptor)
20 porții
45 min
Foarte ușor
Rețetă Tarta italiana cu foi filo
Tarta italiana cu foi filo
4 porții
45 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Ragoût cu vita si cartofi - reteta rapida
Ragoût cu vita si cartofi - reteta rapida
4 porții
55 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tajine cu vită și legume
Tajine cu vită și legume
5 porții
1 oră
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Vita stroganoff - simplu si rapid
Vita stroganoff - simplu si rapid
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Vită mafé - versiunea ușoară și întotdeauna gustoasă!
Vită mafé - versiunea ușoară și întotdeauna gustoasă!
4 porții
2 h 25 m
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! Retete de …sarmale Retete de …sarmale Mâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului Mâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează