Petitchef

Ciorba din sira de porc cu smantana

Felul principal
4 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se pun bucatile de sira la foc cu o lingura de sare.Cand da in fiert se schimba apa.Se pune din nou la fiert si se ia spuma daca este cazul.
  • Cand este aproape fiarta carnea se pune zarzavatul si se lasa la fiert in continuare.Se gusta de sare ,se acreste si se stinge focul .
  • Se amesteca ouale ca smantana si se toarna in oala ,amestecand de cateva ori. Se presara verdeata tocata marunt daca doriti.

Rețete inrudite

YouTube


Întrebări:




Comentarii:

03/03/2012

Super

(0) (0) Abuz
21/10/2011

H

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Linte cu pulpa de porc
Linte cu pulpa de porc
4 porții
2 h 15 m
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Gratin de cod si smantana
Gratin de cod si smantana
6 porții
1 h 5 m
Ușor
5 / 5
Rețetă Pui cu smantana si ciuperci - Petitchef
Pui cu smantana si ciuperci - Petitchef
1 porții
25 min
Foarte ușor
3.9 / 5
Rețetă Ciorba din oase de porc
Ciorba din oase de porc
5 porții
40 min
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Ciorba din ciolan de porc
Ciorba din ciolan de porc
6 porții
1 h 15 m
Ușor
4.2 / 5
Rețetă Ciorba din rasol de porc
Ciorba din rasol de porc
2 porții
50 min
Foarte ușor
4.2 / 5

Rețete

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua! O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei