Ravioli cu sfeclă roșie, un aperitiv simplu și elegant
Aveți chef de un aperitiv izbitor care nu este prea complicat? Aceste ravioli cu sfeclă roșie sunt pe cât de elegante, pe atât de ușor de preparat. Felii subțiri de sfeclă sunt înfășurate în jurul unei umpluturi proaspete de ricotta, lămâie și rachetă, servite cu un sos ușor de iaurt. sos ușor de iaurt aromatizat cu suc de sfeclă roșie. Colorate, originale și pline de prospețime, sunt perfecte pentru o masă festivă, un aperitiv vegetarian sau pentru a vă surprinde oaspeții cu un preparat plin de finețe. Se servesc bine răcite, cu un strop de ulei de măsline și câteva picături de lămâie pentru a da nota finală ;)
Ingrediente
2
Umplutură:
Sos:
Materiale
- Răzătoare tip Mandolină
- Tăietor rotund pentru prăjituri (7 sau 8 cm)
Opțional, dar recomandat:
- șorț
- mănuși





