Petitchef

SOTE SE SPANAC CU MORCOVI SI USTUROI

Felul principal
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • In unt topit se caleste morcovul pana se inmoaie putin. Apoi se pune usturoiul si spanacul spalat si cat se poate fara apa.
  • Se sareaza si se soteaza pana se inmoaie putin spanacul.
  • Nu trebuie mult, circa 1 minut, pentru ca altfel nu mai ramane spanacul intreg.
  • Cand il puneti in farfurie aruncati deasupra o lingurita de iaurt pentru un gust putin acrisor.
  • A servit spanacul ca in imaginea de mai sus, dar al meu sotulica a vrut "sa tina de foame" .
  • A mai pus o felie de sunca taiata bucati, un ou fiert si cateva cubulete de branza telemea.


Întrebări:




Comentarii:

10/02/2013

Arata oribil,macar incercati cand postati retete sa folositi niste farfurii cat de cat mai klumea

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Sote de creveti cu orez auriu
Sote de creveti cu orez auriu
4 porții
1 h 15 m
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Sote de legume
Sote de legume
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Sote de ciuperci cu orez
Sote de ciuperci cu orez
6 porții
45 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Tort de morcovi umplut cu cheesecake
Tort de morcovi umplut cu cheesecake
10 porții
1 oră
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Quiche cu morcovi, ardei si rosii
Quiche cu morcovi, ardei si rosii
6 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Prajitura bundt cu morcovi
Prajitura bundt cu morcovi
8 porții
1 oră
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Cartofii - fel de mancare sau garnitura? Cartofii - fel de mancare sau garnitura? Cateva lucruri amuzante despre morcovi Cateva lucruri amuzante despre morcovi Spanacul - cheia puterii? Spanacul - cheia puterii?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.