Petitchef

Sote se spanac cu morcovi si usturoi

Felul principal
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
spanac cat vreti sa faceti

un morcov dat pe razatoarea mare,

unt, usturoi matuntit

3 catei, sare,

o lingurita de iaurt.

Preparare

  • In unt topit se caleste morcovul pana se inmoaie putin. Apoi se pune usturoiul si spanacul spalat si cat se poate fara apa.
  • Se sareaza si se soteaza pana se inmoaie putin spanacul.
  • Nu trebuie mult, circa 1 minut, pentru ca altfel nu mai ramane spanacul intreg.
  • Cand il puneti in farfurie aruncati deasupra o lingurita de iaurt pentru un gust putin acrisor.
  • A servit spanacul ca in imaginea de mai sus, dar al meu sotulica a vrut "sa tina de foame" .
  • A mai pus o felie de sunca taiata bucati, un ou fiert si cateva cubulete de branza telemea.

Întrebări:




Comentarii:

10/02/2013

Arata oribil,macar incercati cand postati retete sa folositi niste farfurii cat de cat mai klumea

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Sote de creveti cu orez auriu
Sote de creveti cu orez auriu
6 porții
1h10m
Foarte ușor
Rețetă Sote de legume
Sote de legume
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Sote de ciuperci cu orez
Sote de ciuperci cu orez
6 porții
45 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Supa de naut cu spanac
Supa de naut cu spanac
5 porții
50 min
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Spanac cu oua si smantana
Spanac cu oua si smantana
3 porții
20 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Wrap cu sunca, cheddar si spanac
Wrap cu sunca, cheddar si spanac
2 porții
5 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei