Biftec tartar simplu si usor

Antreuri
Foarte ușor
20 min
292 Kcal

Un preparat destinat adevaratilor gurmanzi, carora nu le este frica sa incerce ingrediente inedite precum carne de vita cruda. O reteta usoara si rapida, deoarece nu necesita timp de gatit :-) Urmati cu atentie pasii de realizare a retetei noastre atat in versiunea scrisa cat si in versiunea video↓↓↓

Ingrediente

3

Materiale

  • cerc de inox 6 cm (facultativ)

Preparare

  • Biftec tartar simplu si usor - Preparare etapa 1Intr-un bol de salata, puneti carnea tocata, ceapa tocata foarte fin, caperele si castravetii murati tocati.
  • Biftec tartar simplu si usor - Preparare etapa 2Adaugati mustarul, ketchupul, sarea si piperul si amestecati bine.
  • Biftec tartar simplu si usor - Preparare etapa 3Formati tartarul pe placuta de servire, cu ajutorul unui cerc, castron sau il puteti realiza manual.
  • Biftec tartar simplu si usor - Preparare etapa 4Formati gropite in fiecare tartar.
  • Biftec tartar simplu si usor - Preparare etapa 5Adaugati cate un galbenus.
  • Biftec tartar simplu si usor - Preparare etapa 6Acum biftecul tartar este gata! Se amesteca bine carnea cu galbenusul inainte de a manca.

Punctează această reţetă

Observații

Carnea tocata: Aceasta trebuie sa fie foarte proaspata: trebuie tocata in timpul zilei. De asemenea, puteti sa o tocati dvs. folosind un cutit special sau un satar ori puteti cere macelarului sa v-o toace.

Nutriție

pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 292Kcal
  • Carbo: 3.4g
  • Grăsimi: 20.2g
  • Grăsimi sat.: 7.6g
  • Proteine: 22.8g
  • Fibre: 1g
  • Zahăr: 2.5g
  • ProPoints: 8
  • SmartPoints: 9
Informații nutriționale pentru 1 porție (166g)
PPetitchef_ro

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:
3.62/5, 8 voturi 2 comentarii

mihai

Ai uitat sa adaugi untul! Care este sensul celor trei cerculete si galbenusului de ou pus in fiecare?
Il faci demonstrativ, pentru restaurante, sau pentru a-l manca? Parerea mea este ca cei de la restaurant stiu mai bine ce au de facut!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Si sosul Worcester?

abuz