Petitchef

Escalop de caprioara cu ciuperci si cascaval

Felul principal
4 porții
30 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Canea o feliem felii mai subtiri cam cat latul unui cutit. Dam feliile de carne prin faina , apoi in untul incins le prajim la foc iute pe ambele parti , dupa care le scoatem intr-un vas .
  • Ceapa taiata marunt se caleste pe untura ramasa de la prajirea carnii , adaugam si ciupercile feliate si calim mai departe timp de 2-3 minute la foc mic.
  • Dupa ce sunt calite si ciupercile adaugam zeama de la jumatate de lamaie , cei 50 ml vin alb dulce si in cele din urma bucatile de carne prajite in prealabil.
  • Adaugam si apa cat sa fie acoperite bucatile de carne si lasam la foc mic sa fiarba pana carnea e fiarta
  • Adaugam si apa cat sa fie acoperite bucatile de carne si lasam la foc mic sa fiarba pana carnea e fiarta
  • Lasam sa dea cateva clocote si adaugam si 200 gr cascaval ras cu care lasam sa mai fiarba pret de 3-4 minute pana se ingroase un pic sosul.
  • Se serveste cu orez sau pireu de cartofi dar merg alaturi de acest sosulet si cartofi natur sau un sote de legume .

Rețete inrudite

YouTube

Poze

Escalop de caprioara cu ciuperci si cascaval, poza 1
Escalop de caprioara cu ciuperci si cascaval, poza 2
Escalop de caprioara cu ciuperci si cascaval, poza 3
Escalop de caprioara cu ciuperci si cascaval, poza 4
Escalop de caprioara cu ciuperci si cascaval, poza 5
Escalop de caprioara cu ciuperci si cascaval, poza 6
Escalop de caprioara cu ciuperci si cascaval, poza 7
Escalop de caprioara cu ciuperci si cascaval, poza 8
Escalop de caprioara cu ciuperci si cascaval, poza 9
Escalop de caprioara cu ciuperci si cascaval, poza 10
Escalop de caprioara cu ciuperci si cascaval, poza 11
Escalop de caprioara cu ciuperci si cascaval, poza 12

Întrebări:




Comentarii:

12/06/2013

Excelenta

(0) (0) Abuz
10/03/2013

Nemaipomenita....o retteta fara a marina carnea in prealabil excelenta! merita sa incercati,e si oarecum simpla!!!

(0) (0) Abuz
23/03/2012

Nu exista riscul ca smantana sa sa taie?

(0) (0) Abuz
29/10/2011

Este foarte excelenta, tocmai am pregatito,merita sa o incercati.

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Escalop de vitel cu ciuperci
Escalop de vitel cu ciuperci
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Escalop de porc cu ciuperci si ceapa
Escalop de porc cu ciuperci si ceapa
6 porții
45 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Escalop de porc cu ciuperci si ceapa
Escalop de porc cu ciuperci si ceapa
8 porții
35 min
Ușor
4.3 / 5
Rețetă Risotto de quinoa si ciuperci
Risotto de quinoa si ciuperci
3 porții
55 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Pui cu smantana si ciuperci-Petitchef
Pui cu smantana si ciuperci-Petitchef
1 porții
25 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Risotto super cremos cu ciuperci
Risotto super cremos cu ciuperci
2 porții
1 h 45 m
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Ciupercile și bucătăria românească Ciupercile și bucătăria românească O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua! O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua! Mancaruri cu... ciuperci Mancaruri cu... ciuperci

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.