Petitchef

Supa toscana de naut (tuscan chickpea soup)

Felul principal
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
400 g naut, fiert

1 l supa clara de pui

1 conserva mica (400 g) de rosii taiate

2 cepe, tocate

1 fir mic de praz, tocat

6 catei de usturoi, tocati

1/4 lingurita rozmarin praf

1 lingurita sare

1/2 lingurita piper negru, rasnit

2 linguri ulei de masline


Pentru servit:

otet balsamic

parmezan, ras-

Preparare

  • Incalzeste uleiul si caleste putin ceapa, prazul si usturoiul . Pune supa , rosiile, nautul si toate condimentele.
  • Fierbe la foc mic pana ce toate legumele sunt fierte (20 minute)Scoate 6 linguri de naut din supa.
  • Pune restul de supa in blender si mixeaza pana devine o crema. Fierbe la foc mic 5 minutePentru a servi, pune in farfurie 1 lingura de naut, 2 polonice de crema si 1/4 de lingura de otet. Deasupra pune parmezan ras.
C Cooking with my soul

Poze

Supa Toscana de naut (Tuscan Chickpea Soup), poza 1Supa Toscana de naut (Tuscan Chickpea Soup), poza 2




Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Supa de naut cu spanac
Supa de naut cu spanac
5 porții
50 min
Foarte ușor
3.1 / 5
Rețetă Supa rece de pepene si rosii
Supa rece de pepene si rosii
2 porții
10 min
Foarte ușor
Rețetă Supa de pui tortilla/ chicken tortilla soup
Supa de pui tortilla/ chicken tortilla soup
4 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Supa de mazare si praz(pea and leek soup)
Supa de mazare si praz(pea and leek soup)
4 porții
1 oră
Foarte ușor
4.6 / 5

Rețete

Articole conexe

Supa-enciclopedia culinara!Supa-enciclopedia culinara!Gazpacho sau supa-salataGazpacho sau supa-salataCum sa faci supa crema!Cum sa faci supa crema!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: