Petitchef

Supa toscana de naut (tuscan chickpea soup)

Felul principal
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
400 g naut, fiert

1 l supa clara de pui

1 conserva mica (400 g) de rosii taiate

2 cepe, tocate

1 fir mic de praz, tocat

6 catei de usturoi, tocati

1/4 lingurita rozmarin praf

1 lingurita sare

1/2 lingurita piper negru, rasnit

2 linguri ulei de masline


Pentru servit:

otet balsamic

parmezan, ras-

Preparare

  • Incalzeste uleiul si caleste putin ceapa, prazul si usturoiul . Pune supa , rosiile, nautul si toate condimentele.
  • Fierbe la foc mic pana ce toate legumele sunt fierte (20 minute)Scoate 6 linguri de naut din supa.
  • Pune restul de supa in blender si mixeaza pana devine o crema. Fierbe la foc mic 5 minutePentru a servi, pune in farfurie 1 lingura de naut, 2 polonice de crema si 1/4 de lingura de otet. Deasupra pune parmezan ras.
C Cooking with my soul

Poze

Supa Toscana de naut (Tuscan Chickpea Soup), poza 1
Supa Toscana de naut (Tuscan Chickpea Soup), poza 2




Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Supa-crema de naut si linte
Supa-crema de naut si linte
4 porții
1 oră
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Supa de pui tortilla/ chicken tortilla soup
Supa de pui tortilla/ chicken tortilla soup
4 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Supa de naut cu spanac
Supa de naut cu spanac
5 porții
50 min
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Supa rece de pepene si rosii
Supa rece de pepene si rosii
2 porții
10 min
Foarte ușor
2 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.