Petitchef

Supa-crema de linte si 4 tipuri de fasole

Felul principal
4 porții
30 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
1 L lapte

2 cartofi dulci (mijlocii), curatati si taiati cubulete

1 ceapa rosie, curatata si taiata in sferturi

2 fire de rozmarin, plus 1 lingurita de frunzulite tocate marunt

2 conserve (a cate 400 gr) linte, scurse

2 conserve (a cate 400 gr) cu 4 tipuri de fasole fasole alba, fasole rosie, butter beans si naut ? scurse

sare si piper negru, dupa gust

Preparare

  • Intr-o cratita pe foc potrivit pune la fiert laptele impreuna cu cartofii dulci, ceapa rosie si rozmarinul.Lasa-le sa fiarba pan acand cartofii s-au inmuiat
  • Adauga apoi lintea si lasa sa mai firba 5 minute.Inlatura cele 2 fire de rozmarin, pune compozitia din cratita intr-un blender si paseaz-o.
  • Toarna pasta obtinuta inapoi in cratita, pe foc potrivit.
  • Adauga amestecul de fasole si mai lasa sa fiarba 5 minute.Ia cratita de pe foc, asezoneaza dupa gust si servese.




Punctează această reţetă:

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Supa-enciclopedia culinara!Supa-enciclopedia culinara!Cum sa faci supa crema!Cum sa faci supa crema!Supa crema - colectie de reteteSupa crema - colectie de retete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: