Spalam sfecla rosie si taiem capetele; o taiem in 4-6 bucati.Pregatim folia de aluminiu. Punem pe una din foliile de aluminiu jumatate din cantitatea de sfecla rosie. Stropim bine sfecla cu ulei de masline si cu 2-3 linguri de otet balsamic.
Condimentam cu sare,piper si rozmarin. Inchidem bine pachetele de sfecla rosie si le dam la cuptor la 400F, aproximativ 45min.
Intre timp batem pieptul de pui, ca pe snitel; il condimentam cu sare si piper. Il umplem cu o felie de bacon si o bucata de mozarella; apoi rulam si inchidem bine. Repetam cu toata cantitatea de piept de pui.
Cand am terminat de preparat rulourile, le dam bine prin ou, batut bine cu o lingura de apa. Le dam apoi prin pesmet cu parmezan si condimente, si le prindem la cele doua capete cu scobitori.
Pregatim o tava, unsa cu putin ulei de masline, in care asezam rulourile din piept de pui si le dam la cuptor, tot la 400F timp de aproximativ o ora, sau pana sunt rumenite si patrunse bine.
Comentarii:
Merita incercat acest fel de mancare!