Petitchef

Tagliatelle cu hribi

Felul principal
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4

50 g hribi uscati

sare, piper

1/2 lamaie

50 g unt

ulei de masline

3 catei de usturoi

Preparare

  • Se pun hribii la inmuiat in apa fierbinte, dupa care se scurg. Usturoiul tocat marunt se pune la calit in ulei de masline. Se adauga hribii si se lasa la prajit amestecand din cand in cand. Se condimenteaza cu sare si piper, apoi dupa ce se stinge focul se adauga zeama de la 1/2 de lamaie.
  • Tagliatellele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj. Dupa ce se scurg se adauga peste ciuperci. Se adauga si untul taiat cubulete si se amesteca bine. Se servesc presarand deasupra parmezan ras.

Poze

Tagliatelle cu hribi, poza 1Tagliatelle cu hribi, poza 2Tagliatelle cu hribi, poza 3

Întrebări:



Video sugerat

YouTube

One pot pasta - Tagliatelle cu somon si broccoli




Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă One pot pasta - Tagliatelle cu somon si broccoli
One pot pasta - Tagliatelle cu somon si broccoli
2 porții
20 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Curry cu creveti si lapte de cocos
Curry cu creveti si lapte de cocos
2 porții
20 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Anghinare la cuptor
Anghinare la cuptor
2 porții
1h15m
Ușor
3.3 / 5
Rețetă Tagliatelle cu creveti si scoici
Tagliatelle cu creveti si scoici
4 porții
45 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Tagliatelle cu dovlecei
Tagliatelle cu dovlecei
2 porții
20 min
Ușor
4.3 / 5
Rețetă Tagliatelle verzi cu pui si mazare
Tagliatelle verzi cu pui si mazare
4 porții
1 oră
Foarte ușor

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: