Petitchef

Tagliatelle cu hribi

Felul principal
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se pun hribii la inmuiat in apa fierbinte, dupa care se scurg. Usturoiul tocat marunt se pune la calit in ulei de masline. Se adauga hribii si se lasa la prajit amestecand din cand in cand. Se condimenteaza cu sare si piper, apoi dupa ce se stinge focul se adauga zeama de la 1/2 de lamaie.
  • Tagliatellele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj. Dupa ce se scurg se adauga peste ciuperci. Se adauga si untul taiat cubulete si se amesteca bine. Se servesc presarand deasupra parmezan ras.


Poze

Tagliatelle cu hribi, poza 1
Tagliatelle cu hribi, poza 2
Tagliatelle cu hribi, poza 3

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Tagliatelle cu ficatei de pasare
Tagliatelle cu ficatei de pasare
2 porții
30 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Tagliatelle cu creveti si scoici
Tagliatelle cu creveti si scoici
4 porții
45 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Tagliatelle picante cu bacon, usturoi si parmesan
Tagliatelle picante cu bacon, usturoi si parmesan
1 porții
20 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă One pot pasta - Tagliatelle cu somon si broccoli
One pot pasta - Tagliatelle cu somon si broccoli
2 porții
20 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Fajitas vegetariene
Fajitas vegetariene
6 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tagliatelle cu feta si rosii
Tagliatelle cu feta si rosii
4 porții
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Pastele - delicii italiene Pastele - delicii italiene

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: