Petitchef

Tartine cu ciuperci

Felul principal
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Ciupercile taiate in bucati mici,se pun intr-o tigaie cu putin ulei si se calesc pana ce se inmoaie. Se asezoneaza cu sare si piper dupa gust, se adauga usturoiul tocat fin si vinul.
  • Se lasa pe foc pana cand se evapora vinul, apoi se adauga smantana,cateva picaturi cu zeama de lamaie; si se opreste focul.
  • Se prajesc feliile de paine si se incarca din belsug cu topping de ciuperci. Se decoreaza cu patrunjel verde.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Tartine cu tomate și jambon serrano
Tartine cu tomate și jambon serrano
6 porții
5 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tartine cu brânză de capră si somon fumé
Tartine cu brânză de capră si somon fumé
6 porții
10 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Tartine cu ricotta, dovleac si ou
Tartine cu ricotta, dovleac si ou
2 porții
40 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Tartine cu rucola, piersici prăjite si burrata
Tartine cu rucola, piersici prăjite si burrata
4 porții
20 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tartine cu crema de branza, pesto si rosii cherry
Tartine cu crema de branza, pesto si rosii cherry
2 porții
5 min
Foarte ușor
4.6 / 5

Rețete

Articole conexe

Ciupercile și bucătăria românească Ciupercile și bucătăria românească Supa-enciclopedia culinara! Supa-enciclopedia culinara! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează