Petitchef

Tartine cu ciuperci

Felul principal
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Ciupercile taiate in bucati mici,se pun intr-o tigaie cu putin ulei si se calesc pana ce se inmoaie. Se asezoneaza cu sare si piper dupa gust, se adauga usturoiul tocat fin si vinul.
  • Se lasa pe foc pana cand se evapora vinul, apoi se adauga smantana,cateva picaturi cu zeama de lamaie; si se opreste focul.
  • Se prajesc feliile de paine si se incarca din belsug cu topping de ciuperci. Se decoreaza cu patrunjel verde.

Rețete inrudite

YouTube


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Tartine cu pasta de ton si lamaie
Tartine cu pasta de ton si lamaie
6 porții
45 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Tartine cu fasole verde, usturoi si maioneza
Tartine cu fasole verde, usturoi si maioneza
6 porții
30 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Tartine cu pastrama de pui si cottage cheese
Tartine cu pastrama de pui si cottage cheese
4 porții
5 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Tartine reni
Tartine reni
4 porții
5 min
Foarte ușor
Rețetă Tartine cu crema de branza, pesto si rosii cherry
Tartine cu crema de branza, pesto si rosii cherry
2 porții
5 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tartine cu branza, castravete si ridichi
Tartine cu branza, castravete si ridichi
2 porții
5 min
Foarte ușor

Rețete

Articole conexe

Ciupercile și bucătăria românească Ciupercile și bucătăria românească Mancaruri cu... ciuperci Mancaruri cu... ciuperci Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: