Petitchef

Tartine cu ciuperci

Felul principal
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
250-300 g ciuperci proaspete,

2 catei de usturoi,

50 ml vin alb,

2 linguri smantana,

zeama de lamaie,

sare,

piper,

patrunjel verde,

felii cu paine prajita

Preparare

  • Ciupercile taiate in bucati mici,se pun intr-o tigaie cu putin ulei si se calesc pana ce se inmoaie. Se asezoneaza cu sare si piper dupa gust, se adauga usturoiul tocat fin si vinul.
  • Se lasa pe foc pana cand se evapora vinul, apoi se adauga smantana,cateva picaturi cu zeama de lamaie; si se opreste focul.
  • Se prajesc feliile de paine si se incarca din belsug cu topping de ciuperci. Se decoreaza cu patrunjel verde.

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Tartine din vinete cu crema de branza
Tartine din vinete cu crema de branza
4 porții
50 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Tartine cu pasta de ton si lamaie
Tartine cu pasta de ton si lamaie
6 porții
45 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Tartine cu fasole verde, usturoi si maioneza
Tartine cu fasole verde, usturoi si maioneza
6 porții
30 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Pui cu smantana si ciuperci-Petitchef
Pui cu smantana si ciuperci-Petitchef
1 porții
25 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Tartine reni
Tartine reni
4 porții
5 min
Foarte ușor
Rețetă Risotto super cremos cu ciuperci
Risotto super cremos cu ciuperci
2 porții
1h45m
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.