Petitchef

Tartine cu ciuperci

Felul principal
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4

Preparare

  • Ciupercile taiate in bucati mici,se pun intr-o tigaie cu putin ulei si se calesc pana ce se inmoaie. Se asezoneaza cu sare si piper dupa gust, se adauga usturoiul tocat fin si vinul.
  • Se lasa pe foc pana cand se evapora vinul, apoi se adauga smantana,cateva picaturi cu zeama de lamaie; si se opreste focul.
  • Se prajesc feliile de paine si se incarca din belsug cu topping de ciuperci. Se decoreaza cu patrunjel verde.

Întrebări:



Video sugerat

YouTube



Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Tartine din vinete cu crema de branza
Tartine din vinete cu crema de branza
4 porții
50 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Tartine cu pasta de ton si lamaie
Tartine cu pasta de ton si lamaie
6 porții
45 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Tartine cu fasole verde, usturoi si maioneza
Tartine cu fasole verde, usturoi si maioneza
6 porții
30 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Tartine reni
Tartine reni
4 porții
5 min
Foarte ușor
Rețetă Risotto super cremos cu ciuperci
Risotto super cremos cu ciuperci
2 porții
1h45m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tartine cu ricotta, dovleac si ou
Tartine cu ricotta, dovleac si ou
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.3 / 5

Rețete

Articole conexe

Ciupercile și bucătăria româneascăCiupercile și bucătăria româneascăMancaruri cu... ciuperciMancaruri cu... ciuperciZacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnăZacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.