Petitchef

Somon la gratar cu sos de smantana si piureul meu

Felul principal
2 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Somonul se portioneaza, apoi se marineaza in ulei de masline, zeama de lamaie, usturoi, rozmarin, sare , piper la frigider timp minim o ora.
  • Apoi se frige la gratar, 3-4 minute pe fiecare parte , depinde de grosimea bucatilor de peste, de foc, de gratar.
  • Dar carnea trebuie sa ramana suculenta, nu trebuie sa se usuce.
  • Sosul se face amestecand smantana cu usturoiul zdrobit,verdeta maruntita,sare si piper dupa gust.
  • Propun sa o serviti cu piure de cartofi ,facut dupa reteta mea de aici.

Rețete inrudite

YouTube


Poze

Somon la gratar cu sos de smantana si piureul meu, poza 1
Somon la gratar cu sos de smantana si piureul meu, poza 2

Întrebări:




Comentarii:

01/02/2014

Bună..!!

(0) (0) Abuz
29/12/2013

Super

(0) (0) Abuz
29/12/2012

No comment!

(0) (0) Abuz
03/11/2011

Tree bonne.

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Somon marinat la grătar
Somon marinat la grătar
4 porții
45 min
Ușor
4.7 / 5
Rețetă Somon in pergament
Somon in pergament
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Somon marinat cu lamaie
Somon marinat cu lamaie
4 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Somon marinat
Somon marinat
3 porții
10 min
Foarte ușor
3.3 / 5

Rețete

Articole conexe

Cele mai bune 10 legume preparate la gratar Cele mai bune 10 legume preparate la gratar Piureuri de legume care inlocuiesc cu succes piureul de cartofi Piureuri de legume care inlocuiesc cu succes piureul de cartofi Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Peștele, un aliment esențial pentru sănătate

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei