Petitchef

Pasta de conopida

Felul principal
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se face o maioneza din cele doua galbenusuri amestecate cu mustarul si cu uleiul.
    Conopida fiarta o tocam marunt, la fel si patrunjelul verde. Usturoiul il cutatam si il pisam.
  • Din maioneza, smantana, usturoi si condimente facem un sos, amestecam bine si adaugam patrunjelul verde tocat marunt.
  • Adaugam conopida , zeama de lamaie si usturoiul, amestecam si asezonam daca mai este nevoie. Pasta se pune intr-un bol, se orneaza si se serveste cu paine moale.


Poze

Pasta de conopida
Pasta de conopida - poza 2

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Supa de conopida si fistic
Supa de conopida si fistic
4 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Taboulé de conopida - 100% vegetarian
Taboulé de conopida - 100% vegetarian
6 porții
20 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Conopida cu maioneza si iaurt
Conopida cu maioneza si iaurt
6 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Crema de conopida, lapte de cocos si somon fumé
Crema de conopida, lapte de cocos si somon fumé
4 porții
45 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Chiftelute din broccoli si conopida
Chiftelute din broccoli si conopida
6 porții
25 min
Foarte ușor
4.8 / 5

Rețete

Articole conexe

Muraturile de casa, ambasadorii sanatatii Muraturile de casa, ambasadorii sanatatii Romanesco – conopida martiana Romanesco – conopida martiana Conopida – „Varza cu studii superioare” Conopida – „Varza cu studii superioare”

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează