Petitchef

Pasta de conopida

Felul principal
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
1 conopida fiarta

1 galbenus fiert

1 galbenus crud

300 ml ulei

3-4 catei usturoi

200 ml smantana

1 lingurita mustar

patrunjel verde

zeama de lamaie

sare

piper

Preparare

  • Se face o maioneza din cele doua galbenusuri amestecate cu mustarul si cu uleiul.
    Conopida fiarta o tocam marunt, la fel si patrunjelul verde. Usturoiul il cutatam si il pisam.
  • Din maioneza, smantana, usturoi si condimente facem un sos, amestecam bine si adaugam patrunjelul verde tocat marunt.
  • Adaugam conopida , zeama de lamaie si usturoiul, amestecam si asezonam daca mai este nevoie. Pasta se pune intr-un bol, se orneaza si se serveste cu paine moale.

Poze

Pasta de conopida, poza 1Pasta de conopida, poza 2

Întrebări:



Video sugerat

YouTube

Taboulé de conopida - 100% vegetarian




Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Taboulé de conopida - 100% vegetarian
Taboulé de conopida - 100% vegetarian
6 porții
20 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă One pot pasta - Tagliatelle cu somon si broccoli
One pot pasta - Tagliatelle cu somon si broccoli
2 porții
20 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Humus cu sfecla rosie
Humus cu sfecla rosie
4 porții
5 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Pasta al salmone cu sos fin de vin
Pasta al salmone cu sos fin de vin
6 porții
50 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Pasta de peste
Pasta de peste
4 porții
50 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Pasta de peste
Pasta de peste
4 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Cateva cuvinte despre...pasta misoCateva cuvinte despre...pasta misoConopida – „Varza cu studii superioare”Conopida – „Varza cu studii superioare”Romanesco – conopida martianaRomanesco – conopida martiana

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: