Petitchef

Pasta de conopida

Felul principal
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se face o maioneza din cele doua galbenusuri amestecate cu mustarul si cu uleiul.
    Conopida fiarta o tocam marunt, la fel si patrunjelul verde. Usturoiul il cutatam si il pisam.
  • Din maioneza, smantana, usturoi si condimente facem un sos, amestecam bine si adaugam patrunjelul verde tocat marunt.
  • Adaugam conopida , zeama de lamaie si usturoiul, amestecam si asezonam daca mai este nevoie. Pasta se pune intr-un bol, se orneaza si se serveste cu paine moale.


Poze

Pasta de conopida, poza 1
Pasta de conopida, poza 2

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pasta al salmone cu sos fin de vin
Pasta al salmone cu sos fin de vin
6 porții
50 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Pasta de peste
Pasta de peste
4 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pasta picanta din dovleac si avocado (raw vegan)
Pasta picanta din dovleac si avocado (raw vegan)
2 porții
20 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă One pot pasta - Tagliatelle cu somon si broccoli
One pot pasta - Tagliatelle cu somon si broccoli
2 porții
20 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Taboulé de conopida - 100% vegetarian
Taboulé de conopida - 100% vegetarian
6 porții
20 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Supa de conopida si fistic
Supa de conopida si fistic
4 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Muraturile de casa, ambasadorii sanatatii Muraturile de casa, ambasadorii sanatatii Romanesco – conopida martiana Romanesco – conopida martiana Conopida – „Varza cu studii superioare” Conopida – „Varza cu studii superioare”

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei