Petitchef

Tocanita de cartofi cu ciolan afumat

Felul principal
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • In primul rand, am taiat bucatile de carne in cubulete mai mici si le-am pus la fiert timp de 20 de minute, pentru a mai elimina din surplusul de grasime si din gustul puternic de afumatura. Dupa fierbere am scos carnea intr-un vas.
  • Intre timp am tocat marunt ceapa si morcovul si le-am pus la calit in 3 linguri de ulei cu sare si piper, iar dupa 5 minute am adaugat si carnea si a amestecat bine. Am mai lasat sa se caleasca inca 10 minute, pana s-a rumenit ciolanul afumat.
  • Dupa aceasta am adaugat cartofii taiati cubulete mai mari si apa cat sa acopere totul. Am lasat sa fiarba timp de 20-25 de minute, dupa care am adaugat 3 linguri de pasta de tomate.
  • A lasat totul la fiert pentru inca 10 minute, iar dupa ce am oprit focul a adaugat patrunjelul tocat.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Frigarui aperitiv din cartofi si bacon afumat
Frigarui aperitiv din cartofi si bacon afumat
4 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cartofi copți și acoperiți cu bacon afumat
Cartofi copți și acoperiți cu bacon afumat
2 porții
45 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Rulouri de primavara cu somon afumat si mar
Rulouri de primavara cu somon afumat si mar
2 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Salata de cartofi, ton si rosii
Salata de cartofi, ton si rosii
2 porții
15 min
Foarte ușor
4.9 / 5

Rețete

Articole conexe

Marocan Tajine sau tocanita la abur Marocan Tajine sau tocanita la abur Piureuri de legume care inlocuiesc cu succes piureul de cartofi Piureuri de legume care inlocuiesc cu succes piureul de cartofi Weekendul motiv de Brunch? Weekendul motiv de Brunch?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează