Petitchef

Tocanita de cartofi cu ciolan afumat

Felul principal
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
600 grame de carne de pe un ciolan afumat


2 cepe


pasta de tomate

sare, piper, ulei

Preparare

  • In primul rand, am taiat bucatile de carne in cubulete mai mici si le-am pus la fiert timp de 20 de minute, pentru a mai elimina din surplusul de grasime si din gustul puternic de afumatura. Dupa fierbere am scos carnea intr-un vas.
  • Intre timp am tocat marunt ceapa si morcovul si le-am pus la calit in 3 linguri de ulei cu sare si piper, iar dupa 5 minute am adaugat si carnea si a amestecat bine. Am mai lasat sa se caleasca inca 10 minute, pana s-a rumenit ciolanul afumat.
  • Dupa aceasta am adaugat cartofii taiati cubulete mai mari si apa cat sa acopere totul. Am lasat sa fiarba timp de 20-25 de minute, dupa care am adaugat 3 linguri de pasta de tomate.
  • A lasat totul la fiert pentru inca 10 minute, iar dupa ce am oprit focul a adaugat patrunjelul tocat.

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Tocanita de cartofi cu costita afumata!
Tocanita de cartofi cu costita afumata!
4 porții
1 oră
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Tocanita pe cartofi cu piept de pui
Tocanita pe cartofi cu piept de pui
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Tocanita de cartofi de post
Tocanita de cartofi de post
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Midii cu cartofi prajiti
Midii cu cartofi prajiti
2 porții
1h10m
Foarte ușor
3.4 / 5
Rețetă Supa crema de napi, cartofi si bacon
Supa crema de napi, cartofi si bacon
6 porții
35 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Rulouri de primavara cu somon afumat si mar
Rulouri de primavara cu somon afumat si mar
2 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.