Petitchef

Scrumbie la gratar

Felul principal
4 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Pestii se curata de solzi, mate si urechi! se spala bine, bine se cresteaza cu cutitul, apoi se sareaza si se dau la frigider cateva ore.
  • Carnea se va intari numai bine se pun pe gratarul incins se fac destul de repede aveti grija sa nu se arda.
  • Cand se auresc, sunt numai buni de mancat se presara ierburile aromate deasupra si se stropesc din belsug cu suc de lamaie sau puteti alege mujdeiul de usturoi in loc.
  • Nu mancati fara lamaie sau fara usturoi ca sa nu vi se faca greata.


Poze

Scrumbie la gratar, poza 1
Scrumbie la gratar, poza 2
Scrumbie la gratar, poza 3
Scrumbie la gratar, poza 4

Întrebări:




Comentarii:

12/04/2014

...mi s-a facut pofta...

(0) (0) Abuz
08/04/2013

Ok

(0) (0) Abuz
17/06/2012

Ok reteta

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Scrumbie de dunare la gratar
Scrumbie de dunare la gratar
3 porții
40 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Scrumbie la grill (gratar)
Scrumbie la grill (gratar)
2 porții
30 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Scrumbie la cuptor
Scrumbie la cuptor
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Cheesecakes vegan
Cheesecakes vegan
6 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Briosa Leopard
Briosa Leopard
6 porții
4 h 10 m
Ușor
4.6 / 5

Rețete

Articole conexe

Cele mai bune 10 legume preparate la gratar Cele mai bune 10 legume preparate la gratar Ciupercile și bucătăria românească Ciupercile și bucătăria românească 5 bucati de carne care au gust mai bun la gratar 5 bucati de carne care au gust mai bun la gratar

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.