Petitchef

Scrumbie la gratar

Felul principal
4 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Pestii se curata de solzi, mate si urechi! se spala bine, bine se cresteaza cu cutitul, apoi se sareaza si se dau la frigider cateva ore.
  • Carnea se va intari numai bine se pun pe gratarul incins se fac destul de repede aveti grija sa nu se arda.
  • Cand se auresc, sunt numai buni de mancat se presara ierburile aromate deasupra si se stropesc din belsug cu suc de lamaie sau puteti alege mujdeiul de usturoi in loc.
  • Nu mancati fara lamaie sau fara usturoi ca sa nu vi se faca greata.


Poze

Scrumbie la gratar
Scrumbie la gratar - poza 2
Scrumbie la gratar - poza 3
Scrumbie la gratar - poza 4

Întrebări:




Comentarii:

12/04/2014

...mi s-a facut pofta...

(0) (0) Abuz
08/04/2013

Ok

(0) (0) Abuz
17/06/2012

Ok reteta

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Supa de conopida si fistic
Supa de conopida si fistic
4 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cartofi dulci copți cu sos ușor skyr
Cartofi dulci copți cu sos ușor skyr
6 porții
1 oră
Foarte ușor
3.3 / 5
Rețetă Hummus cu lămâie confiată
Hummus cu lămâie confiată
4 porții
10 min
Foarte ușor

Rețete

Articole conexe

Cele mai bune 10 legume preparate la gratar Cele mai bune 10 legume preparate la gratar Ceapa - istorie si curiozitati Ceapa - istorie si curiozitati Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează