Petitchef

Scrumbie la gratar

Felul principal
4 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Pestii se curata de solzi, mate si urechi! se spala bine, bine se cresteaza cu cutitul, apoi se sareaza si se dau la frigider cateva ore.
  • Carnea se va intari numai bine se pun pe gratarul incins se fac destul de repede aveti grija sa nu se arda.
  • Cand se auresc, sunt numai buni de mancat se presara ierburile aromate deasupra si se stropesc din belsug cu suc de lamaie sau puteti alege mujdeiul de usturoi in loc.
  • Nu mancati fara lamaie sau fara usturoi ca sa nu vi se faca greata.


Poze

Scrumbie la gratar
Scrumbie la gratar - poza 2
Scrumbie la gratar - poza 3
Scrumbie la gratar - poza 4

Întrebări:




Comentarii:

12/04/2014

...mi s-a facut pofta...

(0) (0) Abuz
08/04/2013

Ok

(0) (0) Abuz
17/06/2012

Ok reteta

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Anghinare la cuptor
Anghinare la cuptor
2 porții
1 h 15 m
Ușor
3.1 / 5
Rețetă Mojito cubanez
Mojito cubanez
1 porții
5 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Layer cake cu capsune
Layer cake cu capsune
10 porții
1 h 43 m
Ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Cele mai bune 10 legume preparate la gratar Cele mai bune 10 legume preparate la gratar 5 bucati de carne care au gust mai bun la gratar 5 bucati de carne care au gust mai bun la gratar O delicatesa din antichitate – sparanghelul O delicatesa din antichitate – sparanghelul

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează