Ingrediente: o cana de untura(250 ml) 4 linguri de smantana fermentata 4 galbenuse 5 linguri de zahar 1 zahar vanilat o lingurita de bicarbonat (pe care eu il...
Ingrediente: Blatul: o cana (150 ml) de apa, 1/2 cana de ulei, 2 cani de faina, 1 cana de zahar, o mana de nuci macinate, zeama de la o jumatate de lamaie, o...
Ingrediente: 500 g faina de tip 00 250 g zahar 2 oua 250 g unt 1/2 lingurita praf de copt Pt umplutura: 2 gutui 2-3 linguri de zahar 3-4 linguri de gem de...
Se intampla adesea sa ne trezim cu musafiri neinvitati, atunci pregatim in graba compozitia de clatite, incingem vreo 2 tigai, scoatem borcanele cu gem din camara si problema noastra este ca si rezolvata.
Ingrediente: un pachet aluat foietaj(800g) umplutura de nuca 150 g nuca macinata 50 g ciocolata 25 g unt esenta rom umplututa de gem gem de caise 5 g 2 g...
Ingrediente: 8 linguri mari cu varf de faina alba de grau 300 ml lapte 3 oua 2 mere foarte mari date prin razatoarea foarte fina, aprox 700 g praf de...
Ingrediente: BLAT : 6 g albenusuri o cana de zahar 1 pachet de margarina sau unt 2 cani de faina 1 lingurita amoniac de sodiu stins cu suc de lamaie sau otet 2...
Avand o culoare galben-auriu sau galben-portocaliu si un parfum aparte, caisele sunt fructele cele mai bogate in vitamina C si complexul de vitamine B dar si potasiu si betacaroten. Caisele isi arata adevarata aroma si parfumul inconfundabil in dulceata sau...
Ingrediente: 80 g faina 40 g praf de budinca de vanilie 5 g praf copt 4 albusuri de ou 120 g zahar 1 priza sare 4 galbenusuri de ou 1 pac. zahar vaniliat coaja...
Ingrediente: 500 g faina, un praf de sare, 10 g praf de copt, 10 g bicarbonat, 5 linguri cacao, 300 g zahar, 50 ml ulei, 400 ml apa, 5 linguri cu gem de caise,...
Ingrediente: BLAT din: 6 oua 6 lg zahar 6 lg faina 1 lg apa 1 lg ulei 1 plic zahar vanilat UMPLUTURA: 1 blat din: 4 oua 4 lg faina 4 lg faina 1 lg apa 1 lg ulei...
Buna, cum este vremea caiselor am pregatit cateva borcane cu gem si ca intodeauna, doresc sa impartasec cu voi aceasta reteta delicioasa , as putea zice chiar sanatoasa, de ce? am folosit miere in loc de zahar si are ca gel-fix alga agar-agar care are foa