Petitchef

Tort cu gem de caise

Felul principal
8 porții
20 min
35 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 8
6 oua,

5 linguri zahar,

6 linguri faina,

1 plic praf copt,

250 ml frisca,

1 compot caise,

400 g gem caise.-

Preparare

  • Albusurile se bat spuma tare cu zaharul. Se incorporeaza pe rand galbenusurile si faina amestecata cu praful de copt.
  • Aluatul se toarna intr-o forma de tort tapetata cu hartie de copt si se da la cuptor 45-50 minute.
  • Se scoate din forma, se lasa sa se raceasca si se taie in doua. Caisele din compot se scurg si cu zeama ramasa se insiropeaza blatul.
  • Se pune gemul intre blaturi si se orneaza tortul cu frisca si caise din compot.
A Alimentatie Copii ? Retete pentru Copii ? Nutritie Copii ? Retete Culinare ? Ghid Nutritie ? Specialist Nutritie ? Sfaturi Sanatoase





Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Tort cu caise
Tort cu caise
4 porții
50 min
Foarte ușor
Rețetă Tort tiramisu cu caise si cafea
Tort tiramisu cu caise si cafea
8 porții
55 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Tort de post cu gem de caise
Tort de post cu gem de caise
8 porții
55 min
Ușor
4.6 / 5
Rețetă Tort cu resturi de raclette
Tort cu resturi de raclette
6 porții
1h5m
Foarte ușor
3.3 / 5
Rețetă Tort cu nuca de cocos Petitchef
Tort cu nuca de cocos Petitchef
8 porții
55 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Tort Cifra
Tort Cifra
6 porții
2h12m
Ușor
5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.