Ingrediente: cca un kg jumatate carne de miel 2-3 cepe verzi 10 foi de menta proaspata 50 ml vin alb 4 foi de dafin 2 ramurele de rozmarin un catel de usturoi 4 ...
Ingrediente: 2 - 3 cani de rosii curate de pielite si seminte 1/4 lingurita piper negru 1/4 lingurita de sare 1/2 lingurita de zahar 1 catel de usturoi, tocat mar...
Ingrediente: ardei,rosii dovlecei 1 kg carne tocata de vita 1 ceasca orez 2 cepe mari 2 catei de usturoi o legatura de marar 2 Lg coriandru macinat 1 Lg menta usc...
Ingrediente: 400 grame naut fiert si scurs de zeama,-2 vinete taiate rondele de cca 1 cm latime, -2 ardei capia ,curatati de cotoare si seminte,taiati in 2,pe lun...
Piftia este printre cele mai cunoscute preparate din bucataria traditionala romaneasca. Aspecul gelatinos, aroma puternica de carne si usturoi face din acest preparat o delicatesa. Piftia sau racitura este un preparat specific perioadei de iarna, cand se pregatesc...
Ingrediente: 2 vinete 2 dovlecei zeama de lamaie zeama de grapefruit otet de mere sau otet balsamic ulei de masline sare,piper,cimbru,busuioc,menta. Pentru...
Ingrediente: 1 cup orez cu bobul lung 2 cup de apa 1 cub de maggi pui optional: 1/2 lingurita menta 1 lingura suc de lamaie 1/4 lingurita usturoi pudra...
Compusii sulfurosi din ceapa si usturoi sunt responsabili cu halena, mirosul extrem de neplacut, care persista 24 de ore sau chiar mai mult de la consum, in cazul in care nu se ia nicio masura in acest sens.
Ingrediente: 4 hribi mari carora le luam caciulitele de pe ciuperca si le curatam bine fara a le baga in apa 2 catei de usturoi taiati marunt ulei de masline ore...
Ingrediente: 200 g arpacas 400 g rosii 100 g telina 4 fire ceapa verde 2 catei de usturoi 4 linguri suc de lamaie 2 linguri ulei de masline 1 lingura frunz...